waveports į HFSS

M

mubassira

Guest
Hi all,
im dirba deimanto formos dizainas bangolaidyje.I wanna know wht nėra apibrėžti eilutė nurodoma waveport pavedimu? bet aš rasiu, nėra mano spinduliavimo dėsningumo kaita ir S11, jei aš pakeisiu šios linijos kryptimi ir brėžinys.bet aš noriu pamatyti elektrinio lauko kryptimi, remiantis sužadinimo Mano uosto kryptimi.kaip pamatyti kryptimi elektrinio lauko pokyčius, keičiant uosto sužadinimo kryptimi HFSS? prašome pasiūlyti man.Teoriškai, elektros laukas keičia kryptį, jei norime pakeisti sužadinimo kryptis stačiakampio bangolaidžio .. do help me pls ...

Thanks & Regards,
Mubassira.

Įtampa / e-lauko kalibravimo linijos rinkinius elektrinio lauko integracijos linijos kryptimi.Jei turite kelis uostus problemos ir jums nereikia nurodyti kalibravimo linijų kiekvienam uostui, kuriam pats, tuomet gali būti papildomai skirti 180 laipsnių fazės skirtumo tarp uosto S parametrams.

Antenos ir grąžinimo nuostolis neturėtų pasikeisti, kai kalibravimo linijos kryptis yra anuliuojami, jei pats būdas yra įsteigtas bangolaidyje.Turėtumėte peržiūrėti laukai uosto veido įsitikinti, kad režimas, kuris pradėjo tai, ko tikėtasi.

Sėkmės.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back