waveport poziciją į HFSS

S

syed_azhar_hasan

Guest
Sveiki, aš noriu žinoti, praktinių pozicionavimo waveport šerti. Aš naudoju Ansoft HFSS programinė įranga kūginę ragų antenna.Software duoda norimų rezultatų, jei pašarų yra taikomas ne apačioje iš bangolaidžio apačios dizainas. Bet aš manau, kad pašarų konkrečiu atveju turi būti įterptos, statmena į bangolaidžio. Prašome pateikti pasiūlymus dėl tinkamo šėrimo įkalbinėti.

HFSS, waveport, energija paduodama į sistema (arba antena) iš išorės, todėl waveport turi būti pateikti išorinės sienos modeliavimo lange. Bangolaidžio (arba bangolaidžio pašarų ragų antena) atveju, jei waveport bangolaidžio pabaigoje, šėrimo šaltinis yra esminė būdas bangolaidyje, pavyzdžiui, TE10 stačiakampio bangolaidžio virš jo atjungimo režimas dažnumą. Taigi ši idėja atveju bangolaidžio šeriami antena. Jei esate taip pat atsižvelgiant į įkalbinėti-bangolaidžio tranzitu, jums reikia įsteigti waveport įkalbinėti-kabelis pabaigoje, ir patys kurti savo įkalbinėti-bangolaidžio tranzitu. Šiuo atveju, struktūra, taip pat pereinamojo laikotarpio nuostolius ar kitos problemos, susijusios su struktūra.

Sveiki, ačiū už jūsų pagalbą aš labai vertinu, tačiau prašome vadovas mane, kad kaip dizainas įkalbinėti bangolaidžio tranzito HFSS. Ačiū.

Manau, kad HFSS vadovas, yra keletas pavyzdžių, įrodančių, kaip struktūra įkalbinėti kabelis su bangolaidžio uosto.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back