wat yra The Skirt

E

ednan

Guest
Koks pagrindinis skirtumas b / w Microcontroller ir Micro Processer?

PLZ Telll mane

mikrokontrolerów turi cpu, lygiagrečiai I / O autobusu, atminties (abu rom ir avinas)
On a single chip.

mikroprocesorius gali atlikti įvairių funkcijų, pavyzdžiui, priedai, atimti, dauginti,
dalyti ir tt .., bet nėra viskas, tokių kaip atminties ir įvesties /
išvesties autobusų On a single chip.

Labas,
Mikro Procesorius atmintį ir kitus periferinius yra kaip Mikro kontrolierius.

Mikro valdytojas yra derinys procesorius atminties įtaisai ir i / po / p uostuose.

Kadangi ši technologija yra vykdomas dviejų tampa nepastebimas.PR080 davė gerą apibrėžimą, bet tai nėra tiesa visada dabar.Freescale dabar ragina visus savo mikrokontrolerių (Kaip PR080's def), mikroprocesoriai.

Thanx, ... bet man reikia daugiau ...

I Need pat feartures į 89c51 kontrolieriaus

hey hi
iš esmės pagrindinis skirtumas yra tai, kad mikrokontrolerów yra atminties, įvesties \ produkcijos n visų kitų dalykų, On a single chip ...!

Tačiau jei Mikroprocesoriai kaip 8085,8086 ir tt šie įtaisai turi būti susiję su periferinės per interefacing technika ...!
Taigi mikroprocesorius yra pagrindinė dalis, mikrokontrolerów.

Kaip mano draugai sako mikrokontrolerów yra procesorius,
duomenų įvesties išvesties uostus, RAM
ir ttTrumpai tariant viskas, kas yra pagrindinis ir būtina padaryti sistemą ar mes galime pasakyti, naudojant šią viename luste galima atlikti pagrindinės sistemos.
Nors jei mikro procesoriumi jos tik procesorius (kuri yra viena dalis Mikrokontroleris IC).Čia jums reikia sąsajos įvesties / išvesties, RAM ir tt
ir tt
labiau aišku, ką reikia perskaityti Microcontoller bokk pagal MAZIDI arba AYLA ar standartinis knygų.dauguma Standartinis knyga turinčios šį skirtumą iš pradžių skyriai.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back