Vykdydamas capasitors

S

SimonJ

Guest
Turiu du capasitors. Kiekviena capasitor imamas iš kito šaltinio ir negali prisijungti tie capasitors kartu (serijos arba lygiagrečiai) . ko man reikia: - suma, tiek capasitors išleidimas ir perdavimas į vieną išėjimą (+ -). capasitor 1 = 200V ~ 10uF capasitor 2 = 200V ~ 10uF Po iškrovimo pačiu metu , produkcija turėtų būti CCA 400V. Kaip prijungti tai ir diodai man reikia?

SimonJ Taigi, jums reikia įtampos doubler? Išbandykite šį grandinės (pridedama) jungtys. Diodai, naudoti 1N4007. Šią produkciją jums DC įtampos. Be to, nereikia naudoti kondensatorius 200V su lygiai 200V. Naudokite kondensatorių įtampa yra 25% didesnė. Pastaba: naudoti šią Doubler tik vairuoti žemos srovės. Sėkmės!

Pastaba: naudoti šią Doubler tik vairuoti žemos srovės.
Jei aš suprantu, jūs teisingai jus einančios 400V transformatorius. Aš nežinau dabartinės visiškai įkrautas capasitors, bet kaip daug dabartinės galiu išeiti transformatorius (įvesties - 400V)? Im klausia becuse aš noriu (pavyzdžiui) prijungti mažų DC variklis transformatoriaus išėjimo, todėl man reikia "didelių" dabartinės pradėti šį variklį. Ką jūs manote, kaip tai padaryti? BTW. Im stengiamės, kad šis už įjungimo / išjungimo jungiklis. Kai paspauskite jungiklį tiek capasitors bus išleidžiamas vienas išėjimas. Kas yra geriausia vieta nustatyti šį jungiklį, savo dizainą?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back