VME autobusų specifikacija

P

Pinczakko

Guest
Ar Naujausias VME Autobusų specifikacija prieinama laisvai HyperTransport atveju? Jei jis, tai kur galima rasti tai? Aš ieškau dėl neto, bet nepavyko rasti dar: (aš gavau VME spec vadovas Peržiūra C1, bet aš nesu tikras, nesvarbu tai naujausias ar ne, nes jis m. spalio 1985 m. aš labai nauja VMEbus šiuo metu.

Net Iam ieškote pačios specifikacijos. Taip pat PMC ir XMC modulio specifikacijas ir mechaniniai silpnas. Pagrindinis diskusijų maketavimas. binu g

Hi binu G Ar jūs taip pat įkelti PMC ir XMC specifikacija čia? Reikia skubiai ačiū

Sveiki, Žr. Priedą, "VMEbus specifikacija Manual Peržiūra C1" jums. Jei jums reikia daugiau informacijos, susisiekite su manimi. Linkėjimai, N. Muralidhara

[Quote = binu G] Net Iam ieškote pačios specifikacijos. Taip pat PMC ir XMC modulio specifikacijas ir mechaniniai silpnas. Pagrindinis diskusijų maketavimas. binu g [/quote] dėl

gali kas nors pasidalinti tos pačios rūšies specifikacija PXI ir PCIe.

hi i am darbo su duomenų acquistion VME magnetai su VxWorks operacinę sistemą reikia autobusų spesification jei tada siųskite man

Vaikinai .. Doen kas nors AFDX specifikacija? Man reikia tai ..

Vaikinai .. Doen kas nors AFDX specifikacija? Man reikia ..
Boss .. Tai propietaryt dokumentas. U galite pabandyti Rockwell Collins. jie thei poroducts vartotojo vadovą. Bet vis tiek ji yra apribota.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back