VLSI mokymai pradedantiesiems ir vidutinio lygio

B

bbgil

Guest
Hi guys, mėginu sugalvoti mokymo modulį VLSI apie pradedantiesiems ir vidutinio lygio, bet daugiau dėmesio skirti pradedantiesiems.Tikiuosi kai nuo mūsų ekspertai čia pasiūlymus.Galvoju naudoti Altera ir Xilinx CPLDs mano tikslas prietaisai.Any suggestions are welcome.Thank you in advance.Abi Verilog ir VHDL yra.Skelbimas po 2 minučių:bet kokios medžiagos (e-nuorodos, ebook ar URL), kurį galima naudoti mokymui, kurie yra labai laukiami.

Aš pradėjau savo VHDL iš čia:
http://www.vhdl-online.de/tutorial/
Tačiau šioje svetainėje, atrodo, nepalaiko visų platformos (pvz., kai kurių sintaksė atrodo neveikia qu (at) rtus 2 anuomet)

Turiu e-book pavadino McGraw.Hill.VHDL.Programming.by.Example.4th.Ed.pdf kuris skirtas pradedantiesiems.Ir aš pradėjau savo VHDL su juo.Tiesiog siųskite man e-mail, aš nusiųsti ją atgal į Jūsų.Craftor.craftor # 126.com.

Craftor, Childs

Thank you for ur pasiūlymus.Aš su ja susipažinti.Apllications išmintingą, aš esu rūšies trumpas medžiagų specialiai Xilinx (vadovo CPLD ir FPGA). Turiu šiek tiek Altera ".po VHDL, aš ketina eiti kai eksperimentų.

Jei jos OK, tikiuosi tu gali rašyti į eBook skyrių, kad kiti galėtų juos matyti ir ebook.

Thanks in advance

Sužinojau iš kelių Webbs ir kelias knygas ir ieškos savo pavadinimą ir posto eBook skirsnyje kuo greičiau, taip, jis gali b praversti kitiems,,,

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back