VLSI galimybės Hyderabad

T

Tan

Guest
Sveiki draugai, aš padariau mano PG diplomas skaitmeninių sistemų kūrimo, Pune University.I pridėti savo CV į naukri.com ir monsterindia ... Aš negavau jokio atsakymo, far.Could kas nors prašome leiskite man žinoti, jei yra kokių nors šios srities galimybės Hyderabad? Ačiū Tan

yra apie 25 įmonių, dirbančių VLSI, ir gali aplankyti IT parko asmeniškai visa, kas geriausia

Hi priya, Dėkojame už Jūsų reply.Can You Give Me įmonių, dirbančių Hyderabad pavadinimą ir, jei įmanoma galite pateikti nuorodą. laukia jums atsakyti. Ačiū dar kartą Tan

Jūs DIN "gavo darbą per miesteliu? Šį kartą PU geras vietas. Anyways, dabar jos tikrai sunku gauti darbą, Coz, kad sertifikavimo vargu ar prideda prie savo employablity faktorius. Pabandyti kai naujesnis atidarymo, nuolat tikrinti pirmakursiams darbo vietas Lietuva / hyd. Sėkmės!

Jūs DIN "gavo darbą per miesteliu? Šį kartą PU geras vietas. Anyways, dabar jos tikrai sunku gauti darbą, Coz, kad sertifikavimo vargu ar prideda prie savo employablity faktorius. Pabandyti kai naujesnis atidarymo, nuolat tikrinti pirmakursiams darbo vietas Lietuva / hyd. Sėkmės! Sveiki, aš ne gauti savo tašką .. Ar jums būtų aiškiau, prašome ...

yra apie 25 įmonių, dirbančių VLSI, ir gali aplankyti IT parko asmeniškai visa, kas geriausia
hai gali u pls ttel man HW 2 pamatyti savo pranešimų forume

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back