Visuminis srovės iš IE3D

S

shameemkabir

Guest
Labas!

Turiu struktūrą, kuri turi dvi skirtingas antenos.Norėčiau apskaičiuoti kiekvieno antenos indėlis į tolimojo lauko spinduliuotė.Kiek aš žinau, tai galima padaryti, jei aš galiu skaičiuoti kiekvienai iš jų srovių.

Nuo IE3D, I ¹ saugoti srovės tankio duomenų formatu. CDD formatu.Tačiau, aš nelabai suprantu failą (specialiai V1, V2 ... stulpelių) struktūra.Ar yra kas nors, kas gali paaiškinti, kaip aš, gali apskaičiuoti sroves iš šio failo?

Jei turite kokių nors kitų idėjų Please let me know.

Linkėjimai,
shameemkabir

Labas, shameemkabir:

. CDD bylos dabartinis kompetencijos paskirstymas ląsteles.Kiekviena ląstelė yra 3-4 viršūnių (V1, V2 ,..).Tai turėtų būti lengva suprasti, jei jums patikrinti aukščiau būdu.

Prašome suprasti, kad lauke prisidėjo visa sistema.Jūs galite ne tikrai laiko dalį, kurią struktūrą sudaro daugiau tolimojo lauko energija.Pagalvokite apie tai, jei padalinti į 2 dalių struktūra (1 dalis ir 2 dalis), gausite E1 ir E2 nuo kiekvienos iš jų atitinkamai.Viso srityje yra E = E1 E2.Tačiau galia sukurtas ne P = P1 P2.

Nuoširdžiausi linkėjimai,

Hi Jian!

Ar turite kokių nors idėją, kaip galėčiau atskirti tolimojo lauko įnašas kiekvienam savo konstrukcijos dalis?

linkėjimai,
shameemkabir

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back