Viskas apie APB klausimas

C

chiguoquan

Guest
Amba specifikacijoje sako, kad APB tiltas generuoja vieną PSELx signalas kiekvieną vergais, ir visi vergai tą patį PENABLE signalą.
Bet APB monitorių QuesteSim turi folowing tvirtinimas:
APB_05: PENABLE ženklas neturėtų būti didelės, kai PSELx yra žemas.
Kaip šį teiginį buvo patenkintas, o visi Salves lemia pačios PENABLE signalas?

ji neturi Metter PENABLE bus didelis ar ne, jei PSEL yra žemas.PENABLE tik globle kad signalas APB ".If u yra projektavimo vergas.PSEL turėtų dekoduoti iš adresas dekoderis pasirinkti kuri APB vergas.

Taigi, jei APB vergas prietaisas nebuvo pasirinktas nei tiesiog ignoruoti PENABLE, that's it ..

Pavyzdžiui
priskirti pasirinkite = PWRITE?(PSEL & PENABLE): (PSEL | PENABLE);

Aš suprantu, ką jūs sakėte.Aš tiesiog supainiojo, kai susiduria su šiuo pranešimu:

OVL_ERROR: ASSERT_NEVER: QVL_APB_VIOLATION: PENABLE ženklas neturėtų būti didelės, kai PSELx mažą Bandymo išraiška nėra klaidinga: sunkumas 1 kartą 340 ns: clk80mdomain_tb.u6.u4.mon0.APB_05.ovl_error_t

APB "monitorius dokumentai sako, kad APB" monitorius turėtų būti įdedama viduje vergas ar viduje APB tilto.Gal dokumentacija padaryti klaidą, o aš vietoj monitoriaus viduje tilto, o ne viduje vergas.
Ačiū už Jūsų atsakymą.cherjier rašė:

ji neturi Metter PENABLE bus didelis ar ne, jei PSEL yra žemas.
PENABLE tik globle kad signalas APB ".
If u yra projektavimo vergas.
PSEL turėtų dekoduoti iš adresas dekoderis pasirinkti kuri APB vergas.Taigi, jei APB vergas prietaisas nebuvo pasirinktas nei tiesiog ignoruoti PENABLE, that's it ..Pavyzdžiui

priskirti pasirinkite = PWRITE?
(PSEL & PENABLE): (PSEL | PENABLE);

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back