Visiems, kurie turi geras codevision & avr .. plz

S

soldier467

Guest
Aš pastatas laikrodis kodas codevision ....ir naudojant x kaip sekundžių laikrodis.

Problema yra ta, kad kai x pasiekia (59) per kelias sekundes, o naujo atgal (0),
kaip ir bet skaitmeninis laikrodis, LCD turėtų rodyti (00), tačiau tai, ką aš pamačiau, kad po (59) sekundžių, LCD rodo (09) ...

Šis skaičius (09) yra sudaryta iš skaičių (9) jis dešinėje pusėje ir tai dėl to, kad paskutinis skaičius prieš jį (59) <...> šis skaitmuo (9) lieka LCD, pirmą naujas 9 sekundžių po atstatyti sekundžių (ty 09 19 29 39 49 --- 99 tada 10 11 12 - 59) ir kai sekundes pasiekia (10) Šiame ženklų (9) apsukimus (0) (kuris bus dešinėje pusėje, antroji ( 10) (greitųjų kurių sekundžių pasirodo teisingai) ir visų sekundžių iki (59) vėl) ..ir kitas komponentas (09) minėti skaitmuo (0) ne tai kairėje pusėje, kuri yra pagrindinė vieta x, kad dirba nuo reset 0 1 2 --- tt kas antrą

dėl šio aš maniau, kad mano problema yra parodyti x iš pradžių LCD kaip 2 skaitmenys, o ne tik 1 skaitmuo (00 01 02 ----> 58 59) siekiant išvengti
mano problema ir aš klausia, kaip tai padaryti?

pažymėdamas, kad kodo dalis parodyti x:

Nepasirašytos ilgai int x = 0;
char str [2];
ltoa (x, str);
lcd_puts (str);

Jei kas nors pamatyti ką nors išspręsti šią prašome padėti ........ ačiū

&lt;img src="http://gallery.dpcdn.pl/imgc/News/55122/g_-_550x412_-_s_55122x20140608160359_0.png" alt="image" /&gt;
Duża część użytkowników Windows Phone czeka na oficjalny start aktualizacji w wersji 8.1. Zapewne znajdą się również osoby, które chcą przesiąść się ze starego urządzenia na nowy sprzęt z mobilnymi okienkami, ale czekają na rozpoczęcie aktualizacji przenośnego Windowsa. Dzięki informacjom od evleaks, wiemy już kiedy zawita do nas Windows Phone 8.1.

Z zamieszczonych danych dla krajów...&lt;img src="http://feeds.feedburner.com/~r/dobreprogramy/Aktualnosci/~4/1PuBaKWfVIs" height="1" width="1"/&gt;

Read more...

Tai ne codevision susijusi tik laikrodis int eilutę perskaičiavimo C.
Manau, jums reikia parašyti savo int eilutę konvertavimo funkcija.

Taip pat galite naudoti esamą konversijų funkciją numeriai> 9 ir numerius <9 pridėti'0 'formato tinkamai.

Iš savo patirties didžiąją dalį laiko, kodas parašė kiti ar kodas pateikiamas kartu su kompiliatoriuose dont tinka mūsų reikalavimas.

Aš visada parašyti savo kodą, gali būti pakeistos arba perkelti į kitas micros lengvai (kaip buvo parašyta jums)

Dabar jūs turite parašyti savo kodą ir šiuo atveju.

MicroCon

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back