virtuozas maketo įdiegimo problema

F

fanshuo

Guest
Labas,
Aš naudoju virtuozas 6,1 dabar.Paleidus Layout.xl nėra pranešimą:

Nėra "validlayers", kaip apibrėžta apribojimas grupė "VirtuosoDefaultExtractorsetup" naudoti virtuozas XL, pridėti "validlayers" suvaržymas "VirtuosoDefaultExtractorsetup" suvaržymas grupė "xxx"

Nors aš vis tiek galite atidaryti išdėstymo langai, nėra LSW skydelio sluoksnių ir, kai aš bandžiau paleisti "Sukurti iš šaltinio" funkciją, ji įspėja, kad
"Už VLX_XL licencija yra reikalinga, bet negali būti paimtas"

bet problemos priežastis clue?

"Už VLX_XL licencija yra reikalinga, bet negali būti paimtas"imtis užuominą.Taip pat tikriausiai neturi savo vietos Cadence kataloge display.drf, Thats why theres Nr LSW sluoksniai.

būtų keista, nes aš naudoju serveris universitetas
aš neturiu jokių su ADE XL License problema

Ar yra kokia nors speciali nustatymų License?

Turiu pateikti display.drf failas Mano Cadence prasideda bibliotekoje, bet atrodo, ne naudinga

Įsitikinkite, kad tinkamai techfile pridedamas prie maketą

Aš tik pastebėjau, turite problemų su VXL License bet ne ADE-XL.Jos yra dvi skirtingos savybės.Patikrinkite savo licenciją demonas pamatyti jeigu jūs iš tikrųjų turi Virtuoso_Layout_Suite_XL arba _GXL licenciją ir, jei taip, kiek vietų yra ir naudojimas.Bet jūs neturite licencijos arba per daug žmonių naudoja priemonė tuo pačiu metu.

Tikiuosi UR darbas rež turi cdsinit ir cds.lib?Įsitikinkite, kad u turi visus pagrindinius failus reikia ...
Ar patikrinti wid jūsų batchmates ..jei jo darbo už juos ...

oermens rašė:

Aš tik pastebėjau, turite problemų su VXL License bet ne ADE-XL.
Jos yra dvi skirtingos savybės.
Patikrinkite savo licenciją demonas pamatyti jeigu jūs iš tikrųjų turi Virtuoso_Layout_Suite_XL arba _GXL licenciją ir, jei taip, kiek vietų yra ir naudojimas.
Bet jūs neturite licencijos arba per daug žmonių naudoja priemonė tuo pačiu metu.

įrašykite terminale:

CAT your_license_file.lic | grep XL

ir įsitikinkite Theres eilutė, pavyzdžiui:

PORTRETAS Virtuoso_Layout_Suite_GXL <daemon> <version> <expiration date> <numeris licenses> \

Aš tik išspręsti problem.It yra todėl, kad biblioteka yra pridedamas prie klaidingą techlib.
Ačiū!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back