virpėjimas triukšmo modeliavimo Cadence

N

naisare

Guest
Sveiki, aš norėčiau padaryti, virpėjimas triukšmo (1 / f triukšmo) modeliavimo Diferencialinė Opamp naudojant Takt priemonė. Kuris analizė turėčiau daryti? Ar tai triukšmas, pnoise arba Pss analizė? Kaip suteikti reikiamus parametrus šių analizę? Ar kas nors turite pavyzdį schematiškai triukšmo modeliavimo? Ačiū

Jums reikia tik įdėti savo Opamp tinkama DC veiklos taško, (taip pat bendras režimas) ir tada atlikite triukšmo Analizė. Jei jūsų tranzistorius modeliai apima 1 / f triukšmo, ir jie paprastai padaryti, Jūs gautumėte teisę rezultatus. Jūs pamatysite, kad jūs turite 1 / f triukšmo į savo modelius, nes Jūsų triukšmo spektrinis tankis sklypas (triukšmo vs dažnis) rodo didesnis triukšmo žemų dažnių mažėjanti freq (1 / f)

Ačiū .. Aš galėtų gauti virpėjimas triukšmo sklypas su triukšmo analizę. Dabar, aš naudojama choper stabalization būdas pašalinti šią virpėjimas triukšmo. Bet nėra virpėjimas triukšmo rezultato pokytis po choping taip pat. Tikiuosi, kad MPD turėtų parodyti virpėjimas triukšmo perkelta į choping dažnį. Tikiuosi, kad problema modeliavimo, o ne dizaino, nes dizainas yra jau įrodė .. Kadangi kapojimo metodą reikia pereinamųjų modeliavimo, Ar gerai, jei aš tik triukšmo analize, kuri yra grynai dažnio nurašymas. ar man reikia daryti PSS modeliavimas taip pat .. thx

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back