Vieta bendrovė.

B

BD

Guest
Sveiki, aš esu bando susekti Japonijos kompanija, kad tam tikrą komponentą Jų simbolis yra SK. Ar kas nors turite patarimų, kaip susekti bendroves, bandžiau interneto ir įvairius paieškos ingines.

Ačiū už informaciją, radau komponentų duomenų lapą. Esu dabar ieško kitos bendrovės. komponentas yra simbolis, kuris atrodo kaip FE, Ar kas nors turite šios bendrovės knoledge.

Visas dalies numeris ir pakuotės tipą, prašom. Jei kad FE yra stilizuotas logotipas, parodyti mums jo nuotrauką. Tipo juos į "Google" ir pamatyti, ką ji nustato.

Sveiki, dalis 3 kind.A kai kojomis AKT per skylę komponentas su G, D, S. komponentas numeriai K2098.

Sveiki, noriu rasti keletą sudėtinių dalių manufacteurer, bet aš tik dėl prietaisų ženklinimo manufacteurer.I reikia rasti šaltinio duomenų lapus, ypač prietaisai, Ar kas nors prašome padėti man, elementai yra šie . (1) Transformatorius MDS-NS-10 8516X4 (2) MOSFET viename kampe, atrodo FE simbolis ir numeriai K2098 (3) Kondensatorių HD824K H4L7012G Galimas aukštos įtampos dangtelį. (4) 8 pin DIP "National Semiconductor", manau, su žymėjimais 277 430. bet kokią pagalbą būtų didelis.

Dėl, kad K2098, paiešką internete 2SK2098. Tiems kitų keistai dalių, daugiau užuominų būtų naudinga, pavyzdžiui, dydžio ir formos, kiti ženklai / logotipai, arba nuotrauka.

Ačiū vaikinai Tik lookin dabar dar du komponentai: (1) 8 pin IC, Surface Mount component.with žymenimis 10.358 4R95 (2) ir kitos paviršinio montažo sudedamoji dalis 32 pin UC prietaiso kampe yra simbolis. Ar kas nors žino, jei tai IC gali būti gavo arba duomenų lapą. A341X 441 4400A pridedamas nuotraukas prietaisai. Ačiū,

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back