Vieno-stub Varža Sutampantys

I

imranshoaib

Guest
Sveiki, aš esu šiek tiek supainioti su nebaigtas tiuningo procesas nebaigtas poziciją. Tegul sako, mes buvo suteikta, kad atitiktų apkrova naudojant vieną-nebaigtas, ar trumpą ar atidaryti. Aš ir kaip naudotis ir kur aš turiu save įstrigo nebaigtas poziciją. Užklausa: bet kokia nebaigtas? ar trumpas, ar atidaryti nebaigtas poziciją nesiruošia keisti, tik ilgis skiriasi, o pereiti nuo trumpas atidaryti arba atidaryti trumpą nebaigtas. Ačiū, tikintis!

Juokingas klausimas, niekada iš tikrųjų maniau, kad. Bet taip, tu teisus, vienintelis dalykas, kad svarbiausia yra nebaigtas ilgis, nepriklausomai nuo savo apkrova (0 arba inf). , Atstumas nuo nebaigtas apkrovos priklauso tik grandinės paties krovinio.

Sveiki, Jūs turėtumėte naudoti trumpesnį nebaigtas ilgis dvi galimybės, nors jie, atrodo, turi būti lygiaverčiai. Pavyzdžiui, jei trumpas nebaigtas suteikia reikiamą atitikties varža, teoriškai, galite pridėti quarterwave ilgio linijos ir palikti jį atvirą, tai bus tas pats, bet tik vienas dažnis. Kitaip tariant, šio atviro nebaigtas atitiktį pralaidumą bus siauresnė, lyginant trumpuoju nebaigtas. flyhigh

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back