B
Braski
Guest
Ar yra bendras ir gana paprastas būdas konvertuoti vieno cokolio signalą, tarkim Vref + Vs visiškai diferencinio signalo Vref + VS / 2 ir Vref-vs / 2? Bandau išsiaiškinti, ką nors ..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
bazė juosta (ty su opamps, ne baloons). Aš ieškoti kažko paprasčiau, nei niekur kitur diferencinės linijos vairuotojui.Sveiki, kurių dažnių diapazonas? Pagarbiai
Jei nesate naudojant DC, paprasčiausias būdas būtų transformatorius! Linkėjimaibazinių juosta (ty su opamps, ne baloons). Aš ieškoti kažko paprastesnio už diferencinės linijos, vairuotojas, niekur kitur
Ak atsiprašau, nei, gal catodyn grandinė padės: Bendras emiteris / šaltinis stiprintuvas su resitive spinduolis degeneracija. Nei turite abu signalus (0/180), jei signalą iš kolektoriaus ir emiterio. Tačiau patartina papildomai naudoti kai dėl įvairių išėjimo varža buferio kolektoriaus ir emiterio. Ši grandinė jau RF-IC dizaino. Linkėjimailenta IC dizainas ir maketavimas. Aš turiu galvoje su elektroninės grandinės,
Jei norite OP tikslumas, visiškai Diferencialinė op arba du reguliarius OPS yra minimalus reikalavimas.man atrodo, kažką paprastesnio už diferencinės linijos, vairuotojas, niekur kitur