Vidutinis Dabartinis, RMS srovės?

T

tomph

Guest
Aš veikia fullchip modeliavimas ekstraktas srovė operacijų metu naudojant HSIM įrankis. Aš nesu tikras, kuri iš žemiau tipo srovės turėčiau žiūrėti Vidutinis srovės, RMS srovės, integracijos dabartinės Ar kas nors, kuris yra susipažinęs m / įrankis gali padėti paaiškinti ryšį tarp šių srovių natūra kitokia. ty kodėl RMS .... Kai mes turime RMS ... Dėkoju už pagalbą. Tomph

Mano opition, pasirinkite vieną iš dabartinių yra ok, nes AVER ir RMS srovės yra beveik tas pats. Pasirinkite vidurkis daugiau tikslumo, nes galia = V * Iavg. Taip galia simulition rezultatą hsim, kuris rodo, skaito ~ = RMS Signaliniai Vardas Vidutinis RMS Min Max ---------------------------- ---------------------------------------- / I1 (VDD)-31.7mA 31.7mA -34.7mA-28.8mA

Manau, kad jums gali rasti atsakymą į spec. savo produktus. Iš esmės, įvertinant energijos suvartojimo tikslas, kurį reikia geriau naudoti vidutinės srovės, nes elektros energijos suvartojimo = Iavg * VDD, kurioje VDD yra pastovios įtampos. Taip pat galite vertinti pikinė srovė, kuri rodo maxium impulsinis srovės, kuri nusprendžia generatorius pajėgumas ir jungčių kondensatoriai vertę.

Manau, kad jums galėtų rinktis Vidutinis srovės. Kadangi RMS srovės yra Root Mean Square srovė.

Kodėl vidutinės srovės? Kai kuriais atvejais šių dviejų srovių yra labai skirtingi. Pavyzdžiui, šiuo metu gali būti negitive kartais. Tada apskaičiuojama vidutinė srovė doesnt tiksliai atspindi elektros energijos suvartojimo. Taigi, manau, kad RMS srovės gali būti geriau vieną apskaičiuoti energijos suvartojimą Ablue

RMS: kai šilumos kiekį generuoja srovę per rezistorius yra lygi nuolatinės srovės mes sakome, kad nuolatinės srovės šiuo metu yra RMS vertę. Vidutinis einamosios yra vidutiniškai srovė. nuoširdžiausi linkėjimai [citata = tomph] Aš veikia fullchip modeliavimas ekstraktas srovė operacijų metu naudojant HSIM įrankis. Aš nesu tikras, kuri iš žemiau tipo srovės turėčiau žiūrėti Vidutinis srovės, RMS srovės, integracijos dabartinės Ar kas nors, kuris yra susipažinęs m / įrankis gali padėti paaiškinti ryšį tarp šių srovių natūra kitokia. ty kodėl RMS .... Kai mes turime RMS ... Dėkoju už pagalbą. Tomph [/citata]

Pagal apibrėžimą sklaidos galios yra vidutinė vertė Momentinis sklaidos galios - v (t) * i (t), ty Pav = lim 1 / T ∫ v (t) i (t) dt, T-> ∞ ir įprastu atveju, kai v (t) = VDD tai sumažina į Pav = VDD lim 1 / T ∫ i (t) dt = VDD * IAV kaip T-> ∞, kur IAV yra vidutinė srovė. Žmonės kartais painioja tai, nes Sinusinės režimas, buvo, jei v (t) = Vm cos (WT) ir i (t) = Im cos (WT), mes turime Pav = lim 1 / T ∫ v (t) i (t) dt, T-> ∞ = = 1 / T ∫ v (t) i (t) dt (T yra laikotarpis: w = 2Pi / T) = = VmIm / 2 = Vm / √ 2 * IM / √ 2 = Vrms * Irms

Šis apibrėžimas yra teisingas, aš manau, turėtų naudoti vidurkį, tačiau kas atsitiks, jei srovė yra teigiamas, o ir nagative už o? mes galime pasakyti, kad rezistorius gali tiekti elektros energiją, jei neigiamas srovė yra artimųjų maniau, kad?

Gerbiami dog1357, Be rezistorius jūs niekada neturite tokios situacijos. Dėl capaciive / indukcinis poveikis gali atsitikti taip, kad grandinė yra tiekti srovę šaltinis - momentinė galia yra neigiama. Tačiau energijos eikvojimo gaunamas vidurkinimo momentinė galia per pakankamai daug laiko. Rgds

Iš viso lustas modeliavimas, Jums yra didesnė tikimybė, kad teigiamas einamųjų išeina tiekimas "vidutiniškai", jei visą savo lustas yra teorinė bako grandinė. Taigi vidutinis padarys bauda. Jeigu iki laikotarpio pradžios yra ilgas, tada çra ¹ ±, kad dalis gauti tikslesnę sąmatą. Aš būčiau labiau suinteresuotas išsiaiškinti srovių ketinate atskirų blokų, nes jie nustato galia pėdsakai pagaliau ir blokų ir trinkelės rodymas dydis. Jei viena iš blokelių yra + ve ir-ve srovė, jūs visada galite kovoti su juo atskirai ir jei jis yra periodiškai, jūs visada galite rasti ir RMS srovės suvartojimas už jį. kvadratinio vidurkio vertė priklausys nuo srovės signalo formos.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back