Via in Pad - geras ar blogas?

C

c_oflynn

Guest
Labas,

Ar yra kokių nors trūkumų naudojant VIaS in pads PCB?Aš pažiūrėkite aplink, tačiau nebuvo rasta daug medžiagos šia tema, bet aš tikiu, kad aš trūkstamas kažką ...
Linkėjimai,

-Victor

Paprastai jūs norite tai padaryti, nes prilituoti yra čiulpti į skylę ir per (daroma prielaida, kad nuolat per iš vienos į kitą pusę PCB), ir todėl nėra dėl trinkelėmis.Yra tam tikras specialias technologijas (pvz., BGAs), kuri leidžia, kad, o ne standartinį gamybos procesą.Mik

Tyrimai dar kartą, aš tikiu, kad yra tam tikrų medžiagą internete.
I used to compute L & C, per in pads naudojant exp fomula, bet aš pamečiau jį!

Via galima užpildyti kietos (labai brangi).

A mikro per mažiau nei ,1 mm gana didelis trinkelėmis nebus **** daug lydmetalis nuo trinkelėmis.

Tai nėra įprasta praktika pateikti per tam trinkelėmis.Jei tai yra SMT trinkelėmis, nors aš manau, kai spausdinimo lituoti įterpti naudojant būtų veiksmingai būti užpildyti pastos, taip pat wklejając trinkelėmis.Kai reflow, kad per įjungtas su kareivius, kad ji nebūtų Dakts iš trinkelėmis.Iš kitos pusės, jei per tik prigludusios prie trinkelėmis be litavimo kauke tarp (ne litavimo pastos užpildyti per), kad lydmetalis būtų Knot perduotas per reflow sukelia prasta bendra.

I'm sure trinkelėmis geometrija ir kitus veiksnius, taikyti, todėl jūs turite eksperimentą.

Galbūt jūs sutinkate su manimi, bet jei man reikia sukurti PCB mažų serijų prietaisų (ypač jei aš žinau PCB bus surinktos rankomis) I
don't care, jei VIaS yra viduryje trinkelės - nėra klausimą į visas.
Jei vis dėlto yra masinės gamybos tikslais, yra įvairių virdulys žuvų: nėra rekomenduojama visiems.

Jei šį pranešimą valdybos namo padarė jums, jų kompiuteriai vėliavos dėl per į trinkelėmis.Bent jau tai atidėti lentos ... Blogiausiu atveju jie galėtų atsisakyti Iškirpkite juos.I've had some laive namai atsisakyti teikti lentų kad neperduoda visų savo kompiuterio patikrinimus.

Just my $ 0.02.

carvinguy rašė:

Tai nėra įprasta praktika pateikti per tam trinkelėmis.

pad.

Man reikia paaiškinti, kad Aš yra nedažni turėti per per vidurį paviršiaus kalno
tiesti.

a via.

A-anga pad esmės yra
per.Didelė viena galbūt, tačiau vis dar yra pajėgi perduoti signalą iš apačios į viršų valdybos.Jūs teisus, jie paprastai visada valcuojant kiek what
I've sukurta.

carvinguy rašė:

pad.
Man reikia paaiškinti, kad Aš yra nedažni turėti per per vidurį paviršiaus kalno
tiesti.
a via.
A-anga pad esmės yra
per.
Didelė viena galbūt, tačiau vis dar yra pajėgi perduoti signalą iš apačios į viršų valdybos.
Jūs teisus, jie paprastai visada valcuojant kiek what I've sukurta.

Aš jau situacijose, prieš kur turėjo išnagrinėti šį ir daugeliu atvejų proceso inžinieriams (programavimo pick'n vieta mašinų ir reflow krosnyse
ir tt) rekomenduojama prieš jį.Manau, priežastis buvo susijusi su lituoti yra absorbuojama per skylę, per ir galbūt sukelti blogesnės lituoti prisijungti tuo SMT trinkelėmis.Į SOIC tipo pakete tai gali būti ne taip drastiškai, bet pasakyti TQFP ...SMT trinkelės yra gerokai mažesnės.Be to, mažesni SMT trinkelės skylė jų yra mažiau mechaniškai tvirta.Jis tik atrodo atvėrimo skardinės širdys jei nuspręsite eiti su "Via in trinkelėmis" gamybos ...Naudokite papildomą sluoksniai, jei pakanka vietos, kad ypatingos svarbos!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back