VHDL kodas Konvoliucija matrica, vektorių ar filt padėti

M

MOOMOO_KAMP81

Guest
i shoul naudoti Konvoliucija mano projektą, kad reikia Susukamos 2-D vaizdą, filtrą, kuri yra simetriška ir 12 čiaupą ir 12 vertes yra pastovus. Ar gali kas nors padėti man, ar u turėti tam tikrą kodą?

1d filtras su constamt numeris, kuris turi neigiamą skaičių

naudoti pasirašė daugyba: signalas, B: pasirašyta (n-1 downto 0); signalas c: pasirašyta (2 * n-1 downto 0), C

tačiau mano vaizdas yra matricos tipo, kuris yra nubmers tarp 0 iki 255, is'nt tai bus netiesa, jei i juos pasirašė?

Jei paveikslėlis yra matricos, tada aš manau jūs nesate jį įgyvendinančius FPGA ir tik daro testbenching? FPGA, turite srautas taškų 1 1.

man reikia parašyti synthisizable kodas FPGA mano duomenų tipo vaizdas ir filtras yra: tipo matrica array (nxr-1 downto 0 nxc-1 downto 0) std_logic_vector (7 downnto 0) tipas int_vector array (sveikojo skaičiaus diapazonas); std_logic_vector (15 downnto 0) temprorily aš perskaičiau savo paveikslėlį iš failo bandymų stende, ką turėčiau daryti multiplyig šių tipų * arba, jei man reikia pakeisti mano tipo man pasakyti kaip? ką reiškia transliacijos taškų 1 1 do u?

Kaip jūs ketinate įkelti taškų į FPGA, kai ji veikia?

i havent done, kad iki dabar, ir aš nežinau, dabar jiems tiesiog bando įgyvendinti Konvoliucija. bet manau, kad ji turi būti skaitoma sequentilly iš RAM kiekvieno CLK ciklo

tiksliai, todėl, kai jūs ją įgyvendinti you dont reikia masyvo - Konvoliucija įvyks taškų juda dujotiekio

i cant suprasti, ką reiškia tiksliai, gal galėtumėte paaiškinti daugiau!

Manau, tai, ką jis reiškia: kiekvienas pikselis skaičiavimas Konvoliucija ir eiti į kitą pixel.So čia jums dont reikia saugoti visų taškų masyvo (arba buferio išsaugoti visus taškų ir po to). gavęs pirmą pikselių galite pradėti skaičiavimą.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back