VHDL Į Verilog

M

mithri

Guest
hi everyone, aš parašiau savo kodavimo VHDL naudojant Kvarta II SOFTWARE.for ypač taikant i reikia verilog code.can i tiesiogiai pakeisti mano VHDL į verilog r u reikia parašyti verilog dar kartą. būsiu dėkinga, jei ir gali atsakyti man kuo anksčiau

ačiū už jūsų pagalbą! tačiau norėtumėte duoti man patarti dėl programos naudojimo! Pavyzdžiui, ką aš galiu naudoti, norint atidaryti programą, ačiū dar kartą!

Labas vfdff, Vaizdas vhd2vl2.tgz yra pirminių bylų archyvą. Jums reikia išpakuokite jį derva ir gzip (WinZip ar WinRAR gali tai padaryti), tada renka jį lankstytis, bizonai, ir gcc. Aš pastatė Windows vykdomąjį su MinGW (pridedama žemiau). Dauguma pavyzdžiui konversijas dirba gerai, tačiau viena iš jų sugenda, o kitas duoda skirtingus Verilog produkcija. Išbėgau į keletą snags metu statyti, gal tai kodėl. O gal programa tiesiog yra klaidų. Aš taip pat bandė pastatą pagal Cygwin, ir gavo šiek tiek skiriasi netobulas rezultatus.

Ei visi ....... X-Tek Corporation "X-HDL bi-konverteris .... Verilog VHDL ....

Sveiki guru jūs galite suteikti, kur galiu gauti šio konverterio

galite naudoti aukščiausio lygio susitikimo įrankiai (dabar Mentor Graphics) į konvergencijos VHDL į Verilog ...

Aš esu atsisiųsti x tex jau, bet ji sako, kad failas per didelis, kad perdavimo, kokia yra problema?

Aš atsisiųsti x tex jau, bet ji sako, kad failas per didelis, kad perdavimo, kokia yra problema
taip i'v pačiu prblms i CNT išversti didelių programų, ką aš? turėtų daryti?

Jei tai nemokama versija tai įrankiai, tada jis yra ribotas galimybes (didelius failus negali būti tvarkoma nemokama versija). Tai brangu pirkti, bet jis veikia gana gerai. Beje dauguma šiandienos FPGA įrankiai gali dirbti maišyti signalo (su įvynioklis) kodą. Mano

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back