VGS 5,6 diegimo problemos

A

anassar

Guest
Nors aš buvo įdiegti Cadence Incisive vieningosios Simulator (VGS) 5.6, aš gavau šį pranešimą: "Tikrinimas duomenų failus ... Vykdoma kontrolės programos (išankstinis apkrova) ... Rūšiuoti: atidaryti nepavyko: 3: Nėra tokio failo ar katalogo expr : syntax error "Man buvo įdiegti dėl 5,3 CentOS Linux. Manau, kad tai kyla iš ši eilutė load_pkgs apvalkalo ryšio scenarijų vadinamą pagal SETUP.SH: "rūšiuoti-n +3 +4> $ tmp / pkginfo.ld $ $" Ar kas nors susidūrėte su šia anksčiau? Bet koks pasiūlymas? Ačiū

Iš tiesų, mano draugas turėjo IUS5.6 įdiegta Centos4. Bet aš turiu jį gauti sumontuota> Centos5 susieti jį su IC5141 (už Verilog-AMS modeliavimą). Labai ačiū už pažymėdamas man tikrą temą. Pasistengsiu siūlomą sprendimą.

Radau soution. Jūs turite įvesti šį shell komandą, prieš pradedant SETUP.SH scenarijų bet Cadence programinę įrangą; eksporto _POSIX2_VERSION = '199209 'Atrodo, kad šis rinkiniai su senesnės versijos POSIX specifikacijas lukštais laikomasi taip, kad jums nereikia vyresni CentOS. Ačiū

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back