A
AVM_NOIDA
Guest
Labas Tai mano anketą: - Vieta - Singapūras Aplinkybės - bakalauro inžinerijos magistro Kompiuteriai. Susijusios Patirtis - AVR ir 8051 besiremiančia sistemą. VB ir C kodavimo FPGA / CPLD. Gamyba sąranka - Aš savo Pramoninės Žemės Noida (šalia Delis, Indija), Statybinės artėja metų laiku. Plano įdiegimo elektroninių gamybos vienetas, siūlantis mikrokontrolerių sistemos plėtros ir sprendimai. I / O modulių, baigė H tilto lentos, Stepper motorinių vairuotojai ir tt ir tt ir tt Aš vis dar su juo dirbti, visas idėjas yra sveikintinas. Ieškote - inžinierių (partneriams, bet kurioje pasaulio vietoje), kurie planuoja pradėti verslą (gali būti namų) pardavimo elektroninės plokštės ir siūlyti sprendimus, paremtus UC ir CPLD / FPGA. Verslo stiprumas - Mano vieta Singapūras iškelia mane pranašumo apsirūpinimo elektroninių dalių ir tt kadangi mano įmonę Indija man padės pagaminti PCB surinkimas ir programinės įrangos už konkurencingą kainą. Aš planuoju diegimo verslo modelį, kai visos mano veiklos sąnaudos bus visiškai skaidri, kad partneriai. Aš valdyti centralizuotai svetainė, kurioje visi produktai ir partneriai adresas bus įtraukti į sąrašus. Dar atviras pasiūlymams. Ačiū