Versija kontrolės Altium - Kur gauti svn.exe failą?

P

pcbintel

Guest
Be Altium Tutorial už versijų kontrolę, ji sako, kad rodytų į failą pavadinimu svn.exe Kur gauti šį failą iš? Aš ieškojau visą mano vairuoti, bet negalėjo rasti.

SVN turi būti perkelti, tada susietas su jūsų programinė įranga .. jis nėra ateis su altium arba bet kokią programinę įrangą ... jie nuostata naudotis SVN versija konfigūracijos valdymas

[Url = http://subversion.tigris.org/] subversion.tigris.org [/url] Tiesiog įveskite svn į google. Hope this helps. Raudona

Aš atsisiųsti TortoiseSVN-1.6.15.21042 įdiegus Turiu šių TortoiseBlame.exe TortoiseIDiff.exe TortoiseMerge.exe TortoisePlink.exe TortoiseProc.exe TortoiseProc.exe TortoiseProc.exe TortoiseUDiff.exe TSVNCache.exe Kuris man naudoti Altium?

kas yra jūsų reikalavimas .. ką jūs norite padaryti integruojant SVN į altium ... Kiek žmonių dirba ant to paties failo ... Jūs dirbti CVS prieš??

Nr neveikė dėl CVS. Esu po pamoka, ir buvo paprašyta, kad rodytų į kai svn.exe gyveno. Negaliu rasti šį failą tik tiems, kurie išvardyti tie Aš išvardyti anksčiau.

Jūs turite 2 ar daugiau kitų sistemų, kurios yra prijungtos prie tinklo, kai 1 sistema veiks kaip serveris ir į šią sistemą visas kitas vartotojams bus patikrinti jų failus .. kai tas pats failas yra pakeistas, ir naudoti daugeliui vartotojų tai ši sąvoka yra labai naudinga, kuris sukurs versijos numerį visų atvykimo ir saugoti duomenų bazė kiekvienas vartotojas checkin ir patikrinti ... bet kodėl jums reikia. tai yra kažkas, kad vadovėliai nepadės sukurti ir konfigūruoti .. kai ekspertas buvo tai daryti 1 kartą darbo jos įsteigimo. ir išmokyti jus, kaip jį naudoti kaip kliento ........... kodėl jūs norite naudoti ją ??????

ištirti galimybes naudotis juo kaip archyvas pernelyg galimybė.

Vėžlys yra už Subversion SVN GUI - jums taip pat reikia atsisiųsti vieną iš dviejų komponentų stato už SVN. Yra nemažai pasirinkimų Tigras - I can't remember pavadinimų, bet manau, vienas aš naudoju yra šilko. Keith

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back