Verilog PLI is Dead (galbūt) Long Live SystemVerilog

J

jimjim2k

Guest
Labas

Aš rasiu sudarymo pavadinimas laimėjusios knygos
Senas nuo San Jose, 2004"Verilog PLI is Dead (galbūt) Long Live SystemVerilog"Tėkrėntė ji:

1.h ** p: / / www.snug-universal.org/papers/papers.htm

* -> TKas tai?
Readed Kas tai?TNX

jimjim2k,

Mano sąskaitoje neseniai baigėsi.Tačiau, aš esu suinteresuotas popieriaus, taip pat, kad aš jau išsiuntė laišką kasyklų, kurie dar turi sąskaitą, drauguži.Kai jis siunčia jį I'll post, nebent kažkas aplenkia mane į jį.

Radix

Here you go ...
Atsiprašome, bet jums reikia prisijungęs, kad galėtumėte peržiūrėti šį priedą

Synopsys sucks, kaip galite pastebėti, geriausios knygos nugalėtojų visada reklamuoti Synopsys įrankiai.

Ar turite galvoje Paaiškinti, kodėl Synopsys sucks?Manau Synopsys įrankiai, bendrai geriau nei konkurentai (Cadence), tiek dėl praktiškumo ir rezultatų kokybės prasme.Žinoma, kad Synopsys User Group (kambarėlis) dokumentai bus sutelkta Synopsys įrankiai ...

Nuėjau į projektavimo patikros seminaras.Kai priimančiosios paklausti simulars žmonės naudoja.Apie 70% žiūrovų balsavo už m / o / d / e / l / s / i / m, iš jų 30% C / / D / E / N / C / lt / C / S / I / M.Nė vienas iš žiūrovų naudoja V / C / S.Ar tai ką pasakyti?
Mano nuomone, išskyrus sintezės priemones, yra tikrai ne daug S / Y / N / O / P / S / Y / s gali reikalauti dominavimas.Tačiau kyla RTL kompiliatorių atsiranda, Magma ima atsisakyti rinkos dalys.Net synplicify ASIC tampa competative.
Sutherland ne dizaineris.Jis leidžia savo gyvenimo pagal mokymo / rengimo.Jei visi yra laimingi ir susipažinęs su verilog, žmonės, kaip jis turi daryti kažką naujo.
Kaip dizaino kalba, systemverilog siūlo mažai naujo.Kaip patikrinti kalbos, tai būdas per silpnas kaip competative HVLs.Tai padarė išvadą aš po apsilankymo 3 systemverilog seminarai siūlomų S / Y / n / ops / Y / s.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back