Verilog-Node Talpa Problema

U

unluerdincer

Guest
Labas, Aš naudoju Verilog-A generuoti trijų gnybtų (3 mazgai) jungiklį CADENCE. Mano Verilog-failą generuoja tinkamą IV savybes, kad aš tikiuosi, bet kai bandau imituoti Fan-out (FO) įtaiso, supratau, kad Cadence nėra fiksuoti apibrėžta vartų talpos vertę Verilog-A. Siekiant užfiksuoti nedelsiant skirtumas tarp FO4 ir FO16, man reikia pridėti mazgas talpos mano verilog-modelis. Aš bandė apibrėžti kaip parametras, bet negalėjo padaryti jį dirbti į Cadence. Ar turite dėl to, kaip galėčiau apibrėžti savo vartų talpą Verilog pasiūlymus, kad Cadence gali užfiksuoti Fan-out? Ačiū

Sveiki, unluerdincer Ar bandėte ką nors daryti, kaip aš (net1, Net2)

Sveiki pavel_adameyko, aš naudoju ieškoti lentelėse apibrėžti mano IV savybes, todėl aš neturiu "C" Mano lygtis. Aš bandė nustatyti CGS kaip šis (* desc = "vartų šaltinio talpos", vienetai = "F" *) nekilnojamojo CGS, tačiau negalėjo padaryti Cadence simuliatorius ją pripažinti. Aš nežinau, bet kokiu kitu būdu nustatyti vartų talpos. Ar turite kokių nors pasiūlymų? Dėka Dincer

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Pranešimas Parašytas 09:07 ---------- Ankstesnė žinutė buvo 08:53 --- -------</span></span>
Sveiki pavel_adameyko, aš naudoju ieškoti lentelėse apibrėžti mano IV savybes, todėl aš neturiu "C" Mano lygtis. Aš bandė nustatyti CGS kaip šis (* desc = "vartų šaltinio talpos", vienetai = "F" *) nekilnojamojo CGS, tačiau negalėjo padaryti Cadence simuliatorius ją pripažinti. Aš nežinau, bet kokiu kitu būdu nustatyti vartų talpos. Ar turite kokių nors pasiūlymų? Dėka Dincer

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back