Ventiliatoriaus Pramonės PC MAC adreso keitimas

K

knpc

Guest
Sveiki, turiu ventiliatoriaus pramonės PC, kurį aš norėčiau pakeisti MAC adresą naudoti DOS NIC. Ar Jums sprendimą pakeisti šį adresą. Aš aišku, kad kortelė būtų naudojama DOS Ačiū. Knpc

Atsiprašome už nutraukusio ... kokiu tikslu pakeisti MAC adresą? tai apie IP??

Aš nesuprantu, kodėl jums reikia pakeisti MAC naudoti DOS. Du dalykai nėra susiję. Vienintelė priežastis, keisti MAC, klonas ar nulaužti kažką. MAC tiesiog unikalus HW ID Ethernet. Jei norite paleisti kompiuterį į DOS ir TCP / IP. Tada jums reikia ŠDIS Driver, NWLink ir Paketiniai vairuotojas, jei aš atsimenu teisingai. Tada reikia prašymą naudoti. Išvykimas: http://users.telenet.be/mydotcom/library/network/dostcpip.htm Jei norite DOS Web Browser, tada ieškokite adresu: http://freshmeat.net / projektai / arachnebrowser / Linkėjimai Ian

Sveiki, Mano programinės įrangos DOS ir naudojamas tik MAC Adresas skaičių, o ne TCPIP. , jei plokštę su integruota tinklo plokštė nepavyksta, aš noriu įdėti kitą plokštę su kito tinklo kortele ir pirmą plokštės MAC adresą. Todėl ji turėtų perrašyti MAC adresą pačios markės naują tinklo plokštę Drive. Ačiū "

Taigi tai juda tapatybę. (Klonavimas). Jūs turite pateikti daug daugiau informacijos. Turite aparatūros, modelis, partnumber, nuorodos į spec. Įprasta galite pakeisti MAC, tačiau tai ne visada lengva ir Offen reikia įsilaužimo MAC PHY EEPROM. Jums reikia pirmiausia rasti Ethernet Controller, yra uaually EEPROM šalia jo. Kažkas, kaip ir 93CXX. Kartais įrankiai yra prieinami iš kontrolierius, kuris leidžia perprogramuoti EEPROM pardavėjas. Oherwise jums reikia prisijungti prie jos, kuri gali pašalinti ir naudoti EEPROM skaitytuvas / progammer. Tada reikia rasti MAC EEPROM atminties ir pakeisti jį. Didelė problema čia yra lustas taip pat gali turėti VTK apsaugoti againist korupcijos ar pakeisti. Jei aš, jums reikės atkurti CRC. Tai gali užtrukti šiek tiek darbo iš. Tai susiję Ian

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back