Vemo pagal Quintics

E

EcraZ

Guest
http://www.quintics.com/vemo.htm

Vemo yra priemonė, skirta išnagrinėti ir suprasti savavališkai Spicē / Spectre netlists.
Vemo yra grynas Java.Kaip tokia ji veikia bet kurios platformos.
Quintics rengia priemones vizualizuojami duomenis, generuojamus EGA įrankiai.

Mūsų produktų Vemo konvertuoti Netlist (Spicē ar Spectre) į schema.

Vemo NĖRA scheminis surinkimo priemonė.(Yra daug tų)

Vemo yra NĖRA prieskonių signalo žiūrovas.(Yra daug tas per)Vemo yra įrankis automatiškai generuoja schemos iš žalio Spicē / Spectre netlists!

EcraZ rašė:

h ** p: / / www.quintics.com / vemo.htmVemo yra priemonė, skirta išnagrinėti ir suprasti savavališkai Spicē / Spectre netlists.

Vemo yra grynas Java.
Kaip tokia ji veikia bet kurios platformos.

Quintics rengia priemones vizualizuojami duomenis, generuojamus EGA įrankiai.Mūsų produktų Vemo konvertuoti Netlist (Spicē ar Spectre) į schema.Vemo NĖRA scheminis surinkimo priemonė.
(Yra daug tų)Vemo yra NĖRA prieskonių signalo žiūrovas.
(Yra daug tas per)Vemo yra įrankis automatiškai generuoja schemos iš žalio Spicē / Spectre netlists!

Aš neturiu proggy.Aš atėjau per šią svetainę, kad paskelbtas jos kitiems žinoti, kad yra kažkas gali Netlist SCH peržiūrėti.Iam taip pat bando jį gauti.

Aš bandžiau seną versiją prieš ir dar problema viduryje su didelės apimties byla vėliau.Ji gali gauti geriau neseniai išleista versija.Jei norite importuoti ir jį redaguoti tiesiogiai, geriausias pasirinkimas yra spicevision.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back