veiksmingas dielektrinė konstanta slotline

N

nassim1

Guest
Sveiki, Ar kas nors žino, veiksmingas dielektrinė konstanta, slotline formulė? Ačiū iš anksto, nass

Sveiki, Yra toks straipsnis turi veiksmingas dielektrinė konstanta skaičiavimas Slotline lygtis ... "Uždarosios formos dispersija sklidimo charakteristikų Lošimo linija Praradimu Media Dirigentas Storis modeliai" --- Manju ---

Sveiki, Manjunatha_hv, Taip, aš rasiu juos nuo Gupta knyga. Labai ačiū, kad jūs pateikėte man straipsnio pavadinimas, tai gerai. Prašau, gal galėtumėte man padėti žingsnis: Norėjau palyginti n (transformatorius ruožtu racionas) su trijų metodų literatūroje, kuri yra taip: 1. Naudojant popieriaus "Knorr" Slotline tranzistorių ": 1974 m. IEEE MTT 2. Das "apibendrintas įvairių uosto abipusiškumo paviršiaus analizė naudojant popieriaus paviršiaus perėjimas tarp ..." IEEE MTT1993 3. Naudojant popieriaus Antar "Mikrojuostelinių slotline perėjimą analizė naudojant Spektrinis domeno ....' IEEE 1992 Su 1, n lengva apskaičiuoti, bet kitiems radau sunku, pavyzdžiui, 2 metodas, aš nebuvo rasti, kaip nustatyti J0 () (nulinis kad Beselio funkcija), o 3-iojo metodą, tai yra šiek tiek NIT sudėtinga, ty, n išraiška nėra aiški ... Prašome turite idėjų, kad ar gali kas nors man padėti? Ačiū jums iš anksto, Nassim

tiesiog Jums pranešti, kad tai gerai 2 metodas (DAS) ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back