veikos ciklo

R

rajakash

Guest
wat yra galvoje muito ciklo ir 50% tai ..........................

Apskritai muitas ciklas reiškia laiko dalis, dėl kurių prietaisas veikia. Kalbant kvadratinėmis bangų signalą ji apibrėžia laiką, kurį signalas yra logika aukštą procentą. Dėl stačiakampės bangos signalo jis gali būti apskaičiuotas kaip (laikas / (laikas + mažos laiko)) Veikos ciklo trukmė yra 50%, tai reiškia, kad mažai laiko ir didelio laiko signalas yra tas pats. Keisti muito ciklo pagrindiniai pagrindinių už PWM. Sūrį už Veikos ciklo trukmė arba PWM google rasite daug informacijos apie jį.

Ok, ačiū ... darau alu kaip mano projektas gali u know geriausia algoritmas pasidalijimas .........

Iš prietaiso, turi 2 sąlygos, ty dėl nuo išėjimo / aukštas žemas turi darbo ciklo, susijusių su procentais kiekviena iš jų yra aktyvūs. Divece kad turi veikos ciklas 50% bus vienoje valstybėje, o vėliau kitos valstybės lygiai tiek pat laiko.

įjungti laiką suma (įjungti + išjungti laiku), 50% ir įjungti ir išjungti, yra lygios

[Quote = rajakash] Ok, ačiū ... darau alu kaip mano projektas gali u know geriausia algoritmas pasidalijimas .........[/citata] galite pereiti prie mažesnio bitų padalijimo didesnė bitų dauginimo

[Quote = Salma ali Bakr] [citata = rajakash] Ok, ačiū ... darau alu kaip mano projektas gali u know geriausia algoritmas pasidalijimas .........[/citata] galite pereiti prie mažesnio bitų padalijimo didesnė bitų dauginimo [/quote] tik tuomet, jei 2 veiksnio norimą

gerai, jūs galite naudoti šią padaryti daugyba iš kitų numerių, pavyzdžiui: padauginus iš 10 yra dauginant (8 2) jūs galite padaryti trimis pamainomis už 8 ir vienos pamainos už 2 ir tada įtraukite juos, pavyzdžiui: dauginant iš 3 yra dauginant iš (2 +1) viena pamaina, 2 ne, 1 ir tada pereiti pridedant

Manau, kad geriausias algoritmas dauginti būtų Booth's Algo.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back