Veidrodis klausimas Aktyvus Dabartinis

P

patriotas

Guest
Apie pp.148-149 Razavi's "Dizainas Analog CMOS integriniams grandynams"
Aš supainioti, kad KCL prieštarauja ne Vout mazgas.Tuo kita vertus, kaip jis sakė, nurodytiems šioje dalyje, padidinti srovės M3 ir M4, kaip aš galiu būti įmanoma vienodas srovės šaltinio ISS?
Atsiprašome, bet jums reikia prisijungti, jei norite peržiūrėti šį priedą

Sveiki,
Didelėse signalas elgesį, M4 srovės M3 ir dėl:
Im3 Im4 = Iss
Tačiau mažo signalo elgesio (srovės šaltinio Iss yra atviros grandinės), šis santykis yra netinkamas.

Matau, bet aktyvūs dabartinės veidrodis atlieka ne inversijos Jei Im3 padidinti δI, Im4 taip pat padidins δI, kaip jis gali atitikti KCL teisė?Parašytas po 9 minučių:Kaip jis sakė, šioje dalyje, Im4 padidinti ir IM2 sumažinti, kaip tai paaiškinti prieš KCl?

Sveiki,
Apie M3 ir M4 vėl noriu pabrėžti, jūs souldn't apsvarstyti didelės signalo elgesį.
Apie M2 ir M4, mano, kad turėtų būti) apkrovos galia (Visi argumentai apie grandinė yra padaryti manydama, kad nėra apkrovos galia.

kad tai fantastinis klausimą.Mano draugas, tavo problema yra ta, kad jūs manote apie "idealų" jūros greitkelių.nėra tokio dalyko ten.Atminkite, kad kiekvienas tranzistorius yra ro dėl kanalo ilgis moduliavimas.Vout srovė tekės per šiuos du varžai.Taigi, ten iš tikrųjų yra ne problema.

Į sveikatą

Ei, patriotas!
Taip pat galima paaiškinti iš taško Atsižvelgiant į didelį signalo.Vartų įtampos P3 jėgų nutekėjimo srovės M4 didės, tačiau sumažina srovės M2.Kitaip tariant, M4 buvo nuskandinti identiški mažo su M2, o jai išlaikyti vienodi aukšto | VGS | su M3.Taigi, | VDS | iš M4 turi sumažėti dėl kanalo ilgis moduliavimas.Štai kodėl Vout didėja.
Tikimės, kad šis gali padėti Jums!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back