veido pripažinimo naudojant normxcorr2 (I, J) funkcija

K

kktg7642

Guest
Sveiki, aš trečius metus mechaninės inžinerijos studentas, ir buvo paskirtas projekto atitikimo algoritmą, kuris remiasi įvaizdį "koreliacija" naudojant MATLAB.Esu laisvai tyrimų ir įkvepia mane iš bet kokio šaltinio kodą aš galiu rasti, kaip man bus apdovanoti ženklais tyrimams.Problema yra tai, aš turiu naudoti MATLAB funkcija normxcorr2 (I, J) ir i, atrodo, negalime rasti jokių samouczków ar veido pripažinimo išeities kodus, kad naudotis šia funkcija.Aš ne pažangiosios MATLAB vartotojas gali naudoti bet kurį pagalbos ar patarimų, kurie galėtų būti pasiūlyti man.Mes pateikta duomenų apie 150 nuotraukų ir programos turi palyginti Bandymo paveikslas su visais tais, kurie į biblioteką.Bandymo paveikslas, kuris yra aukščiausio lygio vertės (beveik 1,00) bus geriausiai tinka.Tai visų patarimų i projekto kodą ir įtraukti jį į GUI įvynioklis kad bus skaitomos bandymo vaizdą tuomet produkcijos suderintos pavadinimas.
Aš vis dar klausimas, kodėl aš buvau paskirtas šios užduoties kaip mechaninė.Angl.ir galėtų naudotis visomis padėti aš galiu gauti.
Jei gali maloniai siųsti visus pasiūlymus dėl george.chagoury (at) gmail.com ir būtų labai dėkingi.
Ačiū

Ochrona danych jest kluczowa z punktu widzenia systemów bezpieczeństwa w chmurze. Steve Pataky z firmy FireEye wyjaśnia pomysły technologiczne firmy na najbardziej aktualne zagrożenia w wirtualnym świecie.

Read more...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back