Veido požymių išskyrimas naudojant MATLAB.

S

swetha_30

Guest
Sveiki! Man reikia išeities kodus, požymių išskyrimas, naudojant MATLAB.I reikia išskleisti akių, nosies ir burnos, veido atvaizdą į kitą vietą. Ar galima naudoti tik vaizdų procssing.I nenorite naudoti neuroniniai tinklai. Pasakykite man, jei bet kokio šaltinio kodas yra prieinamas. Dėka Swetha Swethasubramanian@gmail.com

Aš ne, kad susipažinę su bangelės, bet tikimės būti savaites laiko:!: Bet tuo tarpu aš galvoju, kad jis atrajoja būti padaryta šioje way.I gavo šią idėją iš popieriaus. Maniau, mes atrajoja Furjė transformaciją vaizdo ir taikyti windows.then gauti išgautų funkcijos. Daryti ir manau, tai yra lengviau? Ar bangelės? Visa tai yra labai muddled.I niekada maniau, kad buvo tiek daug būdų mes atrajoja naudoti !!!!!!!! Bet ar gali u man pasakyti, kaip mes galime tai padaryti su bangelės? Tiesiog trumpas idėja.

hi U galite rasti labai naudinga MATLAB kodą savo poreikį "skaitmeninių vaizdų apdorojimo naudojant MATLAB" gunzales & Woods knyga.

Yra MATLAB apsikeitimo failais programa, kad galite naudoti veido aptikimo mokymosi ir naudoja Gaboro funkcijas, veido aptikimo sistema "Google" paieškos ir ji ateis, kaip pirmoji grandis.

swetha, kad paraiškos, ragana funkcijos gali skirtis (nes emocijos) gali būti laikomas SVM algoritmas. + + +

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back