Vežėjas slopinimo UHF RFID

J

jancambodia

Guest
Hi UHF RFID 3 moduliacijos tipai naudojami Reader tag: SSB-ASK GST-ASK PR Klauskite SSB vežėjas yra pridėta, bet ką apie GST-Pard. Kai nuolatinės veikos ASK moduliuojama, du sidebands yra sukurta. Ar vežėjas slopino tokiu būdu, nes tik du sidebands lieka. Ir ką apie PR-ASK, yra taip pat pridūrė, kad vežėjas signalą? Ačiū

Aš suprantu, kad EPK klasė 1 kartos 2 moduliavimo metodai nė vienas oro vežėjas arba pridėta arba slopinamas. Sukelti skaitmeninės Baseband signalas yra ne nulis budėjimo būsenos, tuščiosios eigos vežėjas yra perduodami kiekvienam iš 3 metodų (kuri yra akivaizdžiai reikalinga RDA pasyviųjų žymenų). Nors GST-ASK nuolat vežėjo apibrėžimas, SSB-ASK ir PR-Klausti būtų veiksmingai spinduliuojantis vežėjas dėl Baseband signalo pobūdį. Aš ne visai suprantu, kas savo klausimą tikslas. Perdavimo vežėjui reikšmė gali būti kitaip, jei tai susiję arba signalas kartos, spektrinės analizės ar signalų demoduliavimo. Kaip nuoroda, aš pridėjo EPK klasės 1 generavimas-2 spec. H priede, kuris pateikiamas glaustas dalyvaujančių moduliavimo būdus.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back