vdds ir pagrindai

J

John Xu

Guest
Labas,
Turiu klausimą dėl VDD ir pagrindais mikroschema.Aš pastebėjau, į partiją pruduts (lustai), yra keletas priežasčių VDD ir viena mikroschema.I didn't mean įvairių vdds / pagrindo analoginių ir skaitmeninių dalį, atitinkamai.Turiu galvoje yra daug VDD / žemės šiek tiek Analog dalis, daug VDD / žemės skaitmeninės dalis.

Kaip aš žinau, yra tokių kaip mažo Freq VDD, aukštos Freq VDD problemas ir kitų rūpesčių VDD ir žemės maršrutą lengvai išdėstymo ir kt.

Gal kas pasakys man visus kitus argumentus už tai?
Thanks in advance

Citata:

Visi komponentai yra atsižvelgiant į jų elektros energijos tiekimo iš VDD ir GND linijos.
Galite stebėti ir Pin Configuration skiedrų, kad yra keletas VDD ir GND kaiščių.
Tai daroma dėl geresnio maitinimo tvarkymo mikroschema.Yra signalų, kaip Galvos çkrovos signalas, kuris, kai teigiama, mikroschema, visas linijas atkreipti dabartinės partijos.
Tai gali lemti "Įtampa Obwisanie" ir "Žemės Bounce".
Tai gali pakenkti logiška imunitetą lustas taip pat kitomis grandinėmis, jei ji nėra atsietas tinkamai.
Daug VDD ir GND kaiščių padėti sumažinti šį žalingą reiškinį.

labas
turime keletą prekių, nes:
1) mes norime VDD ir GND Analog Circuit būti Frag nuo VDD ir GND skaitmeninį (nes skaitmeninės padaryti kai smaigalys ir glitch tiekimo.
2) Jei turime keletą prekių, mes turime mažiau triukšmo (padėklo lustas turi mažiau triukšmo)

Hi Ianp,

Aš turiu kitą klausimą: jeigu procesas yra p-sub Nwell CMOS procesą, lustas turi tiek 1.8V ir 2.5V maitinimo Analog dalys turi analoginius pagrindo 1.8V būti atskirtos, kad 2.5V?Ką apie tarp skaitmeninės antžeminės analoginės ir žemės ryšį?Kodėl?

Thanks in advance!

linkėjimai,
jordan76

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back