VDD / žemės ryšį, mišriose grandinės

J

John Xu

Guest
Sveiki, aš turiu dėl mišraus signalo grandinės klausimą. Mes projektavimas 155 mln apribojant stiprintuvo, kurį sudaro stiprintuvų kaskados ir išvesties buffer.We gydyti pakopų stiprintuvai kaip analoginis dalis ir išėjimo buferis, skaitmeninius dalis, nes ji veikia kaip srovės jungiklis. Izoliuoti nuo išėjimo buferis perjungimo Šķērsruna, mes skirtas dviejų tiekimų, Analog dalis ir skaitmeninė dalis, atskirai. Bet aš ne už VDD / žemės ryšį ptat srovės šaltinio, kurios teikia nuorodą šališkumo srovė (~ UA) uodegos srovės (16mA) išvesties buferio idėja. Ką manote VDD / fround šio ptat srovės šaltinio turėtų prisijungti prie? Analoginių VDD / GND, arba skaitmeninis VDD / GND? Arba skirta kita VDD / GND šiai daliai? Ačiū iš anksto

Aš pašarų išėjimo buferis iš skaitmeninio VDD per RF-droselis (beveik kaip jei sukūrėte atskirą VDD) ir prijungti atsieti kepurės tiek RF-choke pusių pora, ir naudoti kaip žemės skaitmeninio GND .. (Darant prielaidą, kad Analoginis ir skaitmeninis pagrindai yra prijungtas kažkur ..) Linkėjimai, IanP

[Quote = IanP] aš pašarų išėjimo buferis iš skaitmeninio VDD per RD-choke (beveik tiek pat, jei jūs sukūrėte atskirą VDD) ir prijungti atsieti kepurės tiek RF-choke pusių pora, ir naudoti kaip žemės skaitmeninės GND .. (Darant prielaidą, kad Analoginis ir skaitmeninis pagrindai yra prijungtas kažkur ..) Linkėjimai, IanP [/quote] ptat srovės šaltinio yra išėjimo buferis dalis, ji suteikia šališkumo į išvesties buffer.But yra anlog grandinę. Aš noriu žinoti savo VDD / GND reikia prijungti prie skaitmeninio VDD / GND ar analoginių VDD / GND, kurie yra paskleista stiprintuvą etapais? Mes turime susirūpinimą, jei jis yra prijungtas prie skaitmeninio VDD / GND, ptat srovės šaltinio bus paveikti perjungimo triukšmo iš buferio. Bet jei jis connedtd prie analoginių VDD / GND, mes ne tikri, jei ji bus pabloginti Šķērsruna isolatiion. Ar kas nors man padėti?

gali kas nors pls. duok man keletas patarimų?? Ačiū iš anksto

kiek aš žinau ... VDD ir GND tiek analoginius ir skaitmeninius yra kiek VDD tą pačią vertę pačiu .. jei ji nėra kai poslinkis BMT reikia. Analoginis architektūros manupulate VDD atlikti operaciją, pvz stiprintuvo Skaitmeninis ją naudoti aukšto ir žemo notacijos jei jūsų dizainas vis dar naudojate tranzistorius Manau, kad gerai

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back