VCR padėti

D

devojka

Guest
Visi VKG funkcijos yra priešingos. Pavyzdžiui, paspauskite Play ir jį panaikina, aš paspauskite Stop, ji vaidina ir tt Prašau, ką daryti? Dėkoju jums visiems.

Jei gali išardyti savo VCR, tada tai padaryti po to galite valyti VCR mygtukus lenta su valymo purškalas arba tirpalas, tada išdžiovinama ir ją išbandyti, jei ji vis dar tą patį, tada jūs turite pakeisti mygtukai, geros kloties. ..

[Quote = devojka] Visi VKG funkcijos yra priešingos. Pavyzdžiui, paspauskite Play ir jį panaikina, aš paspauskite Stop, ji vaidina ir tt Prašau, ką daryti? Dėkoju jums visiems. [/Quote] Atrodo, "režimo jungiklis" gavo įsukus. Pirma, jūs turite jį surasti, tada atidaryti jį, tada išvalykite jį, ir tada įdėti everyithing atgal. :) Ir vėl tai gali būti mechaninė problema, kuri daro klaidinga kryptimi "režimo jungiklis" posūkius ar ne iki galo norėjo poziciją. Patikrinkite, ar ir pamatyti, jei jis padeda.

vaikinai labai ačiū. I "ll apsimeta repairgirl ateinantį savaitgalį :) **** Republiko Serbų zemljo najmilija!

Šventosios sh * t :) Ar ne gauti elektros srovė, arba kažką panašaus, kad ... !) [Quote ]**** Republiko Serbų zemljo najmilija
Нема mus нигдје оваквих ... : D

geriau, manau, pasiekti vaikinas pirkti nauja, aš išmontuoti ir aš sukūriau, didesnė problema :)

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back