VCO pelno apskaičiavimas kvailas klausimas;

M

mouzid

Guest
Labas,

Turiu doupt dėl VCO pelno apskaičiavimas.Visi mes knon kad padidėjimas yra skaičiuojamas naudojant palyginti W = W0 GV (Wtun2-Wtun1) / (Vtun2-Vtun1) kai W0 yra centrinis Freq (į rad / s).

Tai reiškia, kad linijos lygtis ir jei šios eilutės pakyla gv yra teigiamas, nors jei tai linija yra klasifikuojami gv yra neigiamas.

Mano klausimas būtų, jei gv yra neigiamas, kai aš apskaičiuoti už PLL galiu gauti neigiamą vertę Capacitances ir varža filtro talpa.

Aš naudotis absoliuti vertė gv kad talpos vertė tampa
teigiamas?
Paskutinį kartą redagavo mouzid m. gegužė 23, 2008 8:23; Redaguota 1 kartą iš viso

Citata: Visi mes knon kad padidėjimas yra skaičiuojamas naudojant palyginti W = W0 GV (Wtun2-Wtun1) / (Vtun2-Vtun1) kai W0 yra centrinis Freq (į rad / s).Tai reiškia, kad linijos lygtis ir jei šios eilutės pakyla gv yra teigiamas, nors jei tai linija yra klasifikuojami gv yra neigiamas.Kas jums paskambinti gv yra reguliuojamas įtampos VCO.Tai gali būti teigiamas arba neigiamas.Kita dalis lygtys - Skliausteliuose - yra VCO funkcija nuolydis.
Tačiau suprantame, kad visos lygtys yra ne kažkas panašaus į "pelnas", tai tiesiog VCO lygtis ir duoda tarp kontrolės ir įtampos išėjimo dažnis santykį.

Be to, turėtumėte suprasti, kad valdymo įtampa ženklas neturi filtro perdavimo funkcija įtaka ir, vadinasi, ne dėl kondensatorių ir rezistorių pasirašyti įtaka.Jei filtras (kontrolinė įtampos) galia yra neigiama indėlis yra neigiamas, kaip gerai!Parašytas po 47 minučių:papildymas: Aš manau, daugeliu atvejų reguliavimo įtampos bus teigiamas ir bus tik shiftet aplink nominali veiksmų (teigiamų) vertė.

Linijinės caracteristic iš VCO didėja arba mažėja priklausomai nuo PLL nuoroda ir išmatuotų signalų jungtys faze ir Freq detektoriumi.
Vienas iš pavyzdžių, kurių kreivė yra suteikti nby pav.

Kai gv yra neigiamas etapas bus to 180 deg aš manau?taigi visi bus pakeisti.
Please correct me if I'm wrong.
Atsiprašome, bet jums reikia prisijungęs, kad galėtumėte peržiūrėti šį priedą

Linijinės caracteristic iš VCO didėja arba mažėja priklausomai nuo PLL nuoroda ir išmatuotų signalų jungtys faze ir Freq detektoriumi.Vienas iš pavyzdžių, kurių kreivė yra suteikti nby pav.1.) Charakteristika parodyta pav akivaizdžiai yra ne linijinė

2.) Aš nematau kritimo kreivė ".Matau kreivė frequnecy vs valdymo įtampos.Kai gv yra neigiamas etapas bus to 180 deg aš manau?
taigi visi bus pakeisti.Siekiant išvengti nesusipratimų ir neaiškumų, turite naudoti savo žodinio aprašymo ir pats simboliai kaip paveikslą (kuris parodo, Vc apie horizontalią ašį),
Kodėl naudoti gv?

3.) Kreivė rodo, nominalus darbinis taškas Vc = 1 volt.Daugiau nei pagal kreivė ten niekada nebus neigiamos kontrolinės įtampos.
Taigi, kas yra problema?

I'm sorry nariai, aš įkelta klaidingą pav.

I'll try to tiksliau mano klausimus.
1 - kreivė yra tiesinė.
2 - Gvco = (W1, W2) / (v2-v1), kuri yra neigiama

KSM @

Taip, jei jūsų rigth kai pasakė, kad kreivė yra ne mažėja.Ačiū.
Bet aš turiu dvi pastabas:
1 - Kiek aš žinau, siekiant supaprastinti tokias VCO tyrimas, tai kreivė natūra linearized.Ir tai yra gana paprasta, nes klaidų pristatė labai silpnas.
2 - f = f (Vtune) ir W = F (Vtune) yra tos pačios coz galime gauti iš kitų vieną paprastą daugybos / skaidymas (2 * pi).
3 - Dėl 3-ojo punkto There is no problem.
Taigi, mes grįžtame prie pirmo mano klausimo.

Būtų gerai pakartoti savo "pirmojo klausimo".Kas yra problema dabar?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back