Vazonai, kodavimo, ir guoliai ....

B

Buriedcode

Guest
Labas,

Turiu dar vienas neaiškus klausimas.Iš esmės, aš noriu kurti koncentriniais Encoder, kad yra dvi papildomos kodavimo, dėl skirtingų šachtų, tą pačią sukimosi ašį.Su vidinio velenas vieną, ir išorinis pylimas kitų.

Aš iš pradžių maniau, atsižvelgiant, be koncentriniais potenciometro, naudojant įvorė / montavimas, ir du originalus velenai, bet jie yra siaubingai sunku, ir pateikti teisingą bitų pasipriešinimo.

Tikimės, kad čia kas nors yra mechaniškai bendraminčių, ir žino, ką "krūmai", "guoliais" ir "rankovės" yra.To make things tad sudėtingesnis, "išorinis pylimas" turi būti prijungtas prie rato, ir vidinė didele rankena.Net neįsivaizduoju, kaip kontroliuoti "trintis".Man patinka "jausti" ir potenciometrus, tačiau aš nežinau, kodėl jie nėra taip lengva pasukti (Ar kada nors susuktų puodą?).Visi I'm really kai yra tam tikrų surinkimo forma, kuri gali būti montuojama ant skydelio (per skylę), kuri leidžia dviračių / diskiniai pasukti, be verpimui, turintys gana didelis (4-6mm) hole visą THR būdas stiprinimo, Centras velenas.

I'm not really ant mechanika, todėl bet kokią pagalbą būtų galima įvertinti.

BuriedCode.

Vietoj to Jūs galite:
- Pridėti mygtuką (metalo membranos pagrindu) į rato.
- Arba padaryti ratą reaguoja su pele ratus, bet ašies kryptimi.

Hi Artem,

Ačiū už atsakymą.

Citata:

Vietoj to Jūs galite:

- Pridėti mygtuką (metalo membranos pagrindu) į rato.

- Arba padaryti ratą reaguoja su pele ratus, bet ašies kryptimi.

Aš matau ką tu kalbi.Galite pabandyti Aso stiklo, nors tai brangu, bet gerai dirba.
Jei wheell nuotrauką tai, ką norite pasiekti, tuomet jums reikia arba geros rankų sugebėjimais ar / ir geros mechaninės parduotuvė.

Manau, kad galite pabandyti naudoti FND kažkas iš kitos dizaino - turi žiūrėti į žaislų parduotuves - jie yra pigūs ir jau gali būti visiškai ar iš dalies, ką kurti.

Hi again,Citata:

Jei wheell nuotrauką tai, ką norite pasiekti, tuomet jums reikia arba geros rankų sugebėjimais ar / ir geros mechaninės parduotuvė.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back