vartant stiprintuvas ir įtampos daliklis

M

menewbie

Guest
Sveiki, ar yra grandinė, kuri gali invertuotąjį tik teigiamas signalas ženklas? Pavyzdžiui, jei indėlis yra 3V tada produkcija-3V ir jei indėlis yra-2V tada produkcija-2V. Be to, kaip prisijungti su įtampos dalikliu išėjimo į integratorius? Aš naudoju 10p kondensatoriai padalinti įtampos, bet kai aš prijungti jį prie integratorius, kuris susideda iš op-amp, rezistorius (1k) ir kondensatorius (10u), iš įtampos daliklis produkcija tampa 0V. Žinau, kad varža transformatorius gali išspręsti šią problemą. Tačiau aš nesu tikras, kas yra teisė vertes, įėjimo varžos ir išėjimo varža.

Jūsų pirmąjį klausimą, ar jūs proto turėti diodo įtampos kritimą ant išėjimo? Jei ne, jūs galite pasiekti tikslą, kad iki diodas tiltas, kuris veikia kaip "neigiami" lygintuvas.

Hmm, tikslumas yra labai svarbus grandinės Bandau dizainas. Jeigu aš turiu diodo įtampos kritimas dėl gamybos apimčių, tada tikslumas kentės .... Ar yra būdas kompensuoti, kad diodas įtampos kritimą? Man reikia tikslumas iki 10uV

[Quote = menewbie] Sveiki, ar yra grandinė, kuri gali invertuotąjį tik teigiamas signalas ženklas? Pavyzdžiui, jei indėlis yra 3V tada produkcija-3V ir jei indėlis yra-2V tada produkcija-2V. Be to, kaip prisijungti su įtampos dalikliu išėjimo į integratorius? Aš naudoju 10p kondensatoriai padalinti įtampos, bet kai aš prijungti jį prie integratorius, kuris susideda iš op-amp, rezistorius (1k) ir kondensatorius (10u), iš įtampos daliklis produkcija tampa 0V. Žinau, kad varža transformatorius gali išspręsti šią problemą. Tačiau aš nesu tikras, kas yra teisė vertes, įėjimo varžos ir išėjimo varža. [/Quote] Dėl pirmojo klausimo, galbūt jums reikės vartant stiprintuvo kombinaciją, ne apversdami vairo, lygintino ir jungikliai realizuoti šią funkciją . Dėl antrojo klausimo, gali duoti produkcija savo signalo dažnis? šeštas

[Quote = Chethan] Taip, jie vadinami poliškumo pasikeitimo grandines. ir gali eiti per šią nuorodą. ji gavo bloko schema poliškumo pasikeitimo grandinė. h ** p: / / sound.westhost.com/project90.htm [/quote] Ačiū už atsakymą, bet tikslumas yra labai svarbus, grandinė, kad aš bandau kurti. Grandinės rodomas tinklalapio naudojimo rezistorių ir aš manau,-5V signalas, grandinė duos 5V signalas. Noriu produkciją laikyti-5V signalas, kai įėjimo yra 5V.

[Quote = šeštos] Dėl pirmojo klausimo, galbūt jums reikės vartant stiprintuvo kombinaciją, ne apversdami vairo, lygintino ir jungikliai realizuoti šią funkciją. Dėl antrojo klausimo, gali duoti produkcija savo signalo dažnis? šešta [/quote] Aš matau ... yeah, jei i naudoti vartant stiprintuvas, ne apversdami vairo, lygintino ir jungikliai tada grandinės plotas išaugs iki taško, kad aš negaliu netelpa visa trasa į lustą. Aš esu veiklos grandinė pagal žemo dažnio aplinkoje [size = 2] [color = # 999999] Pridėta po 5 minučių: [/color] [/size] [quote = davood Amerion] taip tai vardas yra lygintuvas. žr. šią nuorodą: h ** p: / / www.play-hookey.com/analog/full-wave_rectifier.html linkėjimai, davood [/quote] Aš matau ... ačiū už atsakymą.. Pamiršau paminėti, kad tikslumas yra labai svarbus mano dizainas. Taigi, naudojant lygintuvą būtų kenksmingas tikslumas nuo pasipriešinimo skiriasi 20% realiame pasaulyje ....

[Quote = menewbie] ... Taigi, naudojant lygintuvą būtų kenksmingas tikslumas nuo pasipriešinimo skiriasi 20% realiame pasaulyje ....[/citata] 20% !!!????

Nemanau, kad jums net patikrinti šią nuorodą davood davė jums, ar ne? Tai buvo gera nuoroda, ir kadangi aš ne manote, kad atrodė, aš nukopijuoti tekstą iš svetainės eilutė:
visu bangos lygintuvų, priklauso nuo to, kad abi pusės bangos lygintuvų ir apibendrinimas stiprintuvas yra tikslumo grandines. Ji veikia pagal gamybos pavartyti pusė bangos rektifikuotos signalas ir tada pridedant, kad bent dvigubai amplitudės signalą į pradinį signalą sumuojant stiprintuvas. Rezultatas yra pasirinktas poliškumo įėjimo signalo atstatymas.
Tai ne tik diodas tilto. Jis visada bus pateikti iš neigiamos įtampos, ir tikriausiai yra labai tikslūs. Aš tikiu, kad jis bus toks pat tikslus kaip savo kitą etapą. Tiesiog nueikite pažiūrėti, manau, kad jis bus tarnauti jums. Su geriausiais linkėjimais, Robertas

[Quote = BeeBop] Nemanau, kad jums net patikrinti šią nuorodą davood davė jums, ar ne? Tai buvo gera nuoroda, ir kadangi aš ne manote, kad atrodė, aš nukopijuoti tekstą iš svetainės eilutė:
visu bangos lygintuvų, priklauso nuo to, kad abi pusės bangos lygintuvų ir apibendrinimas stiprintuvas yra tikslumo grandines. Ji veikia pagal gamybos pavartyti pusė bangos rektifikuotos signalas ir tada pridedant, kad bent dvigubai amplitudės signalą į pradinį signalą sumuojant stiprintuvas. Rezultatas yra pasirinktas poliškumo įėjimo signalo atstatymas.
Tai ne tik diodas tilto. Jis visada bus pateikti iš neigiamos įtampos, ir tikriausiai yra labai tikslūs. Aš tikiu, kad jis bus toks pat tikslus kaip savo kitą etapą. Tiesiog nueikite pažiūrėti, manau, kad jis bus tarnauti jums. Su geriausiais linkėjimais, Robertas [/quote] I dont think jūs suprantate, ką reiškia mano atsakymas. Aš patikrinti šią nuorodą. Lygintuvas naudoja varžai. Realiame pasaulyje, 5k rezistorius tikrai ne varža 5000 Om ... Vietoj to, jis gali turėti pagal 4000ohms diapazonas atsparumo 6000ohms depedns dėl typs iš rezistorius. Taigi, jei aš naudoju, kad lygintuvas, visos grandinės tikslumas bus padaryta.

Taip, bet ne visi rezistoriai yra 5%. Kai kurie 10% (sidabro juosta?) Kai yra 5% (auksas) ir jūs galite gauti 1%, kuris paprastai yra 5 juostų. Taigi 5K rezistorius, kad sumos, pridėjus arba atėmus 500 omų. Ką jūs galite padaryti, tai priemonė kiekvieno jūsų tikslumo rezistoriai su gera omų metrų, ir rasti du, kad yra labai beveik identiški. Tai turėtų duoti jums tai, ko reikia, ar ne? Arba galite padaryti kažką panašaus su priemone stiprintuvą, kuris labai tiksliai pjovimas lazeriu varžai, tačiau paprastai kainuoja apie $ 20. Aš negalėjo nustoti galvoti praeitą naktį kas tai yra, tiksliai, kad tu darai. Tai gali padėti žmonėms padėti jums. Pagarbiai, Robertas

[Quote = BeeBop] Taip, bet ne visi rezistoriai yra 5%. Kai kurie 10% (sidabro juosta?) Kai yra 5% (auksas) ir jūs galite gauti 1%, kuris paprastai yra 5 juostų. Taigi 5K rezistorius, kad sumos, pridėjus arba atėmus 500 omų. Ką jūs galite padaryti, tai priemonė kiekvieno jūsų tikslumo rezistoriai su gera omų metrų, ir rasti du, kad yra labai beveik identiški. Tai turėtų duoti jums tai, ko reikia, ar ne? Arba galite padaryti kažką panašaus su priemone stiprintuvą, kuris labai tiksliai pjovimas lazeriu varžai, tačiau paprastai kainuoja apie $ 20. Aš negalėjo nustoti galvoti praeitą naktį kas tai yra, tiksliai, kad tu darai. Tai gali padėti žmonėms padėti jums. Pagarbiai, Robertas [/quote] Kaip jau minėjau anksčiau, aš esu projektuojant šį lustą lygis ir tikslumas grandinė yra labai svarbus. Net 1% gali būti labai žalingas su grandine (ADC), kad aš bandau kurti.

kas tai yra tema? atrodo menewbie (tik), ketiname gauti taškų! jis sunaudoja jo punkte, kai tik jis ją gauti!! is'nt ji? : D

menewbie, precizinis visiškai bangų ventiliu rodomas svetainėje siūloma Dawood nėra exacly ką norite. Preecision rezistorius tinklai yra su koeficientais, priderinta prie 0,01%. Pagarbiai, Kral

[Quote = Kral] menewbie, precizinis visiškai bangų ventiliu rodomas svetainėje siūloma Dawood nėra exacly ką norite. Preecision rezistorius tinklai yra su koeficientais, priderinta prie 0,01%. Pagarbiai, Kral [/quote] Taip, aš žinau, jie yra prieinami. Kaip sakiau anksčiau, man reikia tikslumas iki 10uV. Tarkime, aš 1.5V įvesties tada signalas turi būti-3V lygiai. Leiskite rezistorių vertės bus 20k ir 10k. 20k * 0,0001 = 2. taip faktinį atsparumą kinta 19998-20002 dėl 20k rezistorius. už 10k rezistorius, varža yra nuo 9999 iki 10001. 20002 / 9999 = 2.00040004 (max santykis rezistoriai) 19998 / 9999 = 1,9996 (min santykis rezistoriai) Paimkite max santykis ir mutliply jį įėjimo įtampa iš 2. 2,0004 * 1,5 = 3,0006 Akivaizdu, kad tikslumas yra tik iki 1mV ir NOT 10uV. Žiūrėk, aš žinau, grandinės neturi ką aš noriu, bet tikslumas yra tiesiog nėra pakankamai gera. Be to, jau minėjau daug kartų iki ... Aš projektuojant šį lustą lygį ... Tikslioji rezistoriai yra labai sunku padaryti ir labai brangus

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back