vartai vairuotojo ir grandinės apsauga IGBT.

A

aliraza786

Guest
aš naudoju 80N60 IGBT vairuoti savo indukcinė apkrova pasipriešinimo 6ohm .. i naudoti 4N25 optocoupler vairuoti vartus i naudoti 20 voltų tiekimą vartų ... sistemos įtampa yra 300volts DC .. duosiu impulsą į IGBT 100ms vartų vos ... mano grandinė veikia puikiai, bet po beveik 1,5 dieną IGBT sudegino dabar kolektoriaus ir emiterio trumpuoju viduje ... i naudoti snubber grandinės ir laisvosios eigos diodas apsaugoti .. bet vėl IGBT nepavyksta ... maloniai vadove man, kaip galiu pagerinti savo vartų tvarkyklę ir schema apsaugos nuo Ačiū :)

IGBT vairuoti Hi aliraza, tai geriau naudoti IR2110, jis gali dirbti net iki 500V ant aukšto pusėje. Jūsų krovinys variklis, jei taip, tada jūs turėtumėte įtraukti minkštas pradžią grandinės. Duomenų lapas pridedamas. linkėjimai ani

Ar IGBT perkaisti prieš sugadinimo? Buvo grandinė veikia visą 1,5 dienos? Apskritai, apsaugos, vartai emiterio rezistorius lygiagrečiai su Stabilitronas gali būti naudojamas.

Ačiū už Pasiūlytiems picgak aš nusprendė naudoti savo siūlomą chip :) tahmid Pone, aš laukiu tavęs ... Ačiū už atsakymą ... aš tiesiog įjunkite jį 100ms, todėl ji nėra termiškai .. , kai jis tinkamai veiktų .. aš įjungti jį daug kartų per 1,5 dienos ... ne visą laiką ... ir dar vienas dalykas, aš nusprendė naudoti IR2110 lustas daug žmonių sakė, kad yra labai sunku vairuoti, šiuo metu aš mokausi pagal paskirtį. Ar galiu naudoti vieną High Side tvarkyklę mano grandinė? i dalykas pusė vairuotojas yra geriau induktyvia apkrova .. ką apie šios grandinės Manau, tai grynųjų .. kas yra pakaba grandinės naudojimas.? tai, kad geriau grandinė vairuoti. [COLOR = "sidabras"] --- Atnaujinta --- [/color] maloniai man padėti apskaičiuoti IR2110 boot straping kondensatorius ..

, Hi aliraza, Mano žinios teoriškai yra ribotas, aš esu daugiau prie praktiškas, manau, kad J. Tahmid gali padėti jums geriau teoriškai, bet kokiu būdu aš pritvirtinti kitą duomenų lapą, tikiuosi, kad jis gali išspręsti jūsų paleisties kondensatorius problema. jei galite rašyti IGBT driver etape, kurį naudojote anksčiau, mes galime rasti sprendimą, kad naudojama grandinė. linkėjimai ani

Minėtas prašymas buvo pateiktas kaip mažas pusėje jungiklis lygiagrečiai temas, ir todėl nebus naudoti "Bootstrap" ... IR2110 vis dar gali būti naudojamas kaip mažas pusėje jungiklio.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back