Vartai lygiu derinti?

W

WLS

Guest
Sveiki.Ar kas nors turi gerą pavyzdį tarp RTL / vartai kodas ir pamoka, mokymo, kaip galima palyginti ir derinimo tarp RTL / vartai?

Ar mums reikia nustatyti testbenches RTL už vartų lygio modeliavimas, net jei gamybos funkcija yra teisinga ir pagrįsta tarp RTL / vartai modeliavimo?

Jei simuliatoriai kaip VCS iki vartų rodo kai setup / palaikykite pažeidimas, tačiau tai išėjimas ir RTL funkcija yra teisinga, mes vis dar reikia nustatyti testbenches?

Anyone have pavyzdys arba pamoka, prašome padėti?

Thx iš anksto.

Linkėjimai.

Atsiprašome, aš neturiu pamoka, bet aš galiu kalbėti apie tai iš patirties.

Jei yra setup / palaikykite nusižengimą elemento lygiu, mano požiūris būtų suprasti, pirma, kodėl tai vyksta.Pavyzdžiui, gali būti, kad sintezė įrankis apribojimų nėra tikslūs arba kad laiko analizė apribojimai neturi tiksliai modelis jūsų lusto.Jūs turite suprasti, jei yra bet kokia imitacija neatitikimas tarp to, kas sintezė įrankis ataskaitas ir savo elemento lygiu.Ši užduotis apima analizuojant laiko ataskaitas ir, palyginti su elemento lygiu vėlavimo rasti modeliavimas.

Manau, kad iš ten, jūs turite gerą idėją, kur glūdi problema.

Keičiant testbenches būtų paskutinis dalykas, aš gi.

Sveiki bronzefury, aš taip pat turiu tą pačią problemą.
aš RTL modeliavimas.Aš gavau šią funkciją.
tada aš modeliavimas.tada aš sintezė ir sumodeliuoti elemento lygiu netlist su tuo pačiu thest stende.

Aš naudoju NC-verilog.
Modeliavimo rezultatai rodo, įdiegimo ir palaikykite pažeidimus.tačiau jų funkcijos yra Gerai.Aš turiu galvoje, vidaus signalus taip pat gerai.tada, jei tikrai bet laiko problemų ten, kaip galiu gauti funkcijos.net vidaus signalus, taip pat kuriant tinkamai tuo tikimasi laikrodžiai.

Aš ne suprasti.paaiškinkite manParašytas po 1 minučių:
bet laikas ataskaitos nerodo jokių pažeidimų.Parašytas po 1 minučių:
bet laikas ataskaitos nerodo jokių pažeidimų.

Hi Anjali,

Kadangi jūsų laiko ataskaitose nėra jokių pažeidimų, tačiau modeliavimas rodo, setup / palaikykite pažeidimus, turite neatitikimas.Laiko pranešimo ir treniruokliu elgesys turėtų būti ta pati.Jūs turite suprasti, kodėl jie yra skirtingi.

Galbūt šiuos veiksmus gali padėti ..

1) Dėl treniruokliu tikslu išsiaiškinti, kuris kelias į D įvedant paskirties šnipštas kelia setup / palaikykite pažeidimas.Tada užsirašykite vėlavimo vertė nuo laikrodis įvesties šaltinio šnipštas į D įvedant paskirties šnipštas.Atkreipkite dėmesį, kai paskirties šnipštas gauna savo laikrodį šaltinį.Svarbu tai, gauti gerą supratimą apie tai, kaip abu FLOPS gauti savo laikrodžius ir signalo perdavimo vėlinimo tarp dviejų FLOPS.Norite, kad būtų galima palyginti savo rezultatus čia su savo išvadomis laikas ataskaita.2) Toliau, Užrašoma, kiek laiko yra pažeidžiamos dėl setup / palaikykite.Ar setup pažeidimas ar turėti pažeidimas?

3) Kai jūs suprato, kodėl nepavyksta modeliavimas, pereikite prie laiko nustatymo analizė.

4) Parengti laikas ataskaitą pradėti kelio, laikrodis įvesties šaltinio šnipštas ir paskirties D įvedant paskirties šnipštas.Jūs tikriausiai rasite derinys logika ir vielos vėlavimą inbetween, kurie prisideda prie perdavimo vėlinimo.Pabandykite ir rungtynių iki šių simuliatorius vėlavimų su vėlavimą jums pastebėti.Užsirašykite, kurie iš jų skiriasi.

Manau, kad iš ten, jūs pradėsite aiškiau nuomone, kodėl laikas netinkamai.

Sveiki bronzefury.Thx for ur reply.Aš visada maniau, kad dinaminis modeliavimas tikrinimo funkcija ir STA kaip PrimeTime patikrinimus laiko (ar ji pažeidžia ar ne).

Taigi, kai darai vartai modeliavimas (su backannotating SDF), kaip skiriasi tai nuo STA įrankiai rezultatas.Setup / palaikykite pažeidimas jis galioja, jei fuctional patikrinimus ok ir šimtą gerai?

Ir pašalinti neatitikimus, mes taisyti testbenches gauti švaraus vartai modeliavimo?

Reikia daugiau supratimo diegimo vaidmenį / atlikti patikrinimų vartų modeliavimas palyginti su STA priemones?

Thx iš anksto.

Sveiki,

Citata:Taigi, kai darai vartai modeliavimas (su backannotating SDF), kaip skiriasi tai nuo STA įrankiai rezultatas.
Setup / palaikykite pažeidimas jis galioja, jei fuctional patikrinimus ok ir šimtą gerai?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back