vartai kontaktų stumiama toliau GND į SMPS

E

eem2am

Guest
Sveiki, Ar tikite, tai postūmis reikia Šotkio diodas nuo GND prie vartų? tai paskatinimas yra nuo 12 iki 28V @ 10w. nes jei toks Schottky nėra pridėjęs tada, kai AKT posūkiai dėl nutekėjimo vartų talpa sieks vartų PIN po žeme?
290uhc5.jpg

Pagal AKT posūkiai dėl nutekėjimo vartų talpa sieks po žeme vartus kaištį
Muzika labai mažai tikėtina, . Ar pastebėjote kokių nors problemų?

gerai ... Kai kurie valdikliai, dėl nežinomų priežasčių nepavyko. jos tik, kad sakė Schottky "už kurso" su autonominiais DĮR, taigi aš maniau jis vis dar gali būti taikoma, tam tikru mastu su žemos įtampos keitiklius, tokių kaip šis. jo senas principas, kad you dont linkę keisti įtampą per dangteliu iš karto .... todėl, jei nutekėjimas staiga sumažėja nuo 28V iki 0V kai AKT posūkiai apie ..... tada vartai turi sumažėti nuo 15V [15, -28) = MINUS 13V. ... Dėl drain_gate talpos

Aš negaliu explaination. Dėl AKT išvaryta iš vartų, CGD veikia kaip neigiamas grįžtamasis ryšys (Miller talpa), kad neleidžia vartai įtampa kristi žemiau slenkstinės įtampos ant valstybės. Taip pat vairuotojas varža ir vartų rezistorius matmenys yra prieš šia galimybe.

Tai priklauso nuo valdytojo,, lapo SLUA178 specificly paminėti šią problemą. Tai vėliau išspręsti arba duomenų valdytojui arba vietoj tranzistorių totempole MOSFET totempole, shottky. Jūs galite actualy sunaikinti valdikliai sukelti, su poliškumo grįžtamumo parazitiniai ryšiai tarp lusto substrato ir puslaidininkių gali atidaryti. (Atsiprašau, jei mano paaiškinimas, tiek Nesėkmę) Šis efektas yra aprašyta unitrode duomenų lapuose ir seminarai iš "Texas Instruments". Shottky gali užkirsti kelią nuo to, modernūs valdikliai ne reikia, kad daugiau usualy. Sėkmės.

Aš neabejoju, kad pirmyn poslinkis substrato diodai gali sukelti skląstis-up ir galbūt žalos lustą dėl aukštos Patentatslēga iki srovių. Latch-up imunitetas iš esmės pasiekti tinkamą mikroschemų dizaino, Šotkio diodai nėra įprastų analoginių procesų kiek aš žinau. Bet aš nematau, kaip pateikti grandinė gali sukelti neigiamą įtampą prie vartų pavaros produkcija, kurie suteiks skląstis-up.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back