vartų talpos vertė, CMOS tranzistorius?

O

Octago

Guest
Dabar aš noriu studijuoti, jei mano grandinės gali vairuoti įvedimo Diferencialinė vairo

Aš paprastai sužinoti, kiek maždaug vartų talpa yra CMOs tranzistorius?

Priklausomai nuo veikimo režimu talpa matyti vartų priklauso nuo vartų-šaltinio įtampą dėl MOSFET.Norėdami NMOS arba PVO prietaisas yra W * L * Cox kur Cox priklauso nuo technologijų naudojate.Jei jūsų apkrovos įtaisas veikia sočiųjų regiono VGS viršija ribą, jeigu ji veikia subthreshold.Todėl V * L * Cox greičiausiai jūsų tikimasi talpos.

Galite google "moscap" arba "MOS talpos" trumpą vadovą ir tikrinimo talpa palyginti VGS kreivė nmos ir PVO bus naudinga.

Linkėjimai
rūkyti

ir talpa priklauso nuo dydžio tranzistorius ir yhr darbo regione.Diferencialinė vairo, jis daugiausia dirbo sočiųjų regione, talpa yra CGS A * CGD, kad CGS yra didesnis, A * CGD yra frezuotojas poveikis cap.Cgs įtraukti 2/3WLCox ir cov.

freelancer rašė:

ir talpa priklauso nuo dydžio tranzistorius ir yhr darbo regione.
Diferencialinė vairo, jis daugiausia dirbo sočiųjų regione, talpa yra CGS A * CGD, kad CGS yra didesnis, A * CGD yra frezuotojas poveikis cap.Cgs įtraukti 2/3WLCox ir cov.

spring1860 rašė:HI

kaip jūs kalbate, jeigu stiprintuvas yra 1000 dc gauti, tai indėlis kondensatorius būtų

CGS 1000 * CGD, tiesa?
ir antra kadencija bus labai didesnis nei pirmojo termino.

Am I right?

THX.

Octago rašė:

Dabar aš noriu studijuoti, jei mano grandinės gali vairuoti įvedimo Diferencialinė vairoAš paprastai sužinoti, kiek maždaug vartų talpa yra CMOs tranzistorius?

Octago rašė:

Dabar aš noriu studijuoti, jei mano grandinės gali vairuoti įvedimo Diferencialinė vairoAš paprastai sužinoti, kiek maždaug vartų talpa yra CMOs tranzistorius?

dineshbabumm rašė:Ne tikrai ...
Kad A nurodo gauti pirkimo porą ramybėje!
Taigi galite turėti dc pelnas 1000 ..
Bet tai gali būti dėl to, kad cascode arba 2 etape arba wat vis topologijos ir pasirinkite!Bet klausimas yra apie sąnaudų talpa!
Dėl to reikia apsvarstyti CGS ir CGD ..
Kadangi CGD yra sutrikdoma frezuotojas poveikis, reikia apsvarstyti naudos ir sąnaudų poros taip pat!
I mean gm1 * R1, kur R1 apibrėžia atsparumą įvedimo poros!
Jo geriau saugoti gauti pirkimo poros mažiau, kad būtų išvengta didesnių Parasitic dangtelį į pirkimo!
Pasakykite, jei pelnas yra apie 15 ar 20, Jūs turite CGS 20 * CGD!Hope this helps!

Geriausia bus įtraukti pradiniame etape Diferencialinė ammplifier kaip įkelti ir paleisti sims.

Į ragaujant UMC 0.18um process.for a NMOS tranzistorius w = 1um, l = 0.18um
cdtot 1.3468f
cgtot 1.6677f
cstot 2.5686f
cbtot 2.5073f
CGS 1.1647f
CGD 364.8981a
PVO tranzistorius w = 1um, l = 0.18um
cdtot 1.3827f
cgtot 1.6899f
cstot 2.7874f
cbtot 2.7184f