Vario viela ir Aliumininė viela?

A

Ahmed Osama

Guest
hi all

kai kuriose šalyse, kodas sakydamas, kad Al.naudojama viela požeminių kabelių, tačiau viduje pastato laidai turi būti variniai

Taigi aš prašau, kodėl, kas Diff.tarp al.Ir varinė viela?

Ką aš žinau, kad al viela turi dia.didesnis nei varinių laidų prie pat dabartinės

Norėčiau sužinoti, ką apie saugos ir senėjimo .. ir tt?thx visiems

Problema ateina iš pastatų viduje aparatūros.Jie paprastai turi vario ryšius su instaliacija.Bimetalo kontaktai gali sukelti šilumos ir tuomet gaisrų.

Plėsti išpūstas komentarus, aliuminis naudojamas suspaudimo įtaisai nėra saugi, terminio plėtimosi ir susitraukimo po lapais tuštumos ryšį, kad iš karto oksiduojasi - laikui bėgant, šis įvykis kelia pakartotinai didelio atsparumo ir gautą šilumą tada kartais Fire - aliuminis buvo naudojamas gyvenamųjų būsto trumpą laiką, su kuriais dažnai pražūtinga rezultatus.Dabar naudojamas kai daug atsargumo priemonių taikymo, o tai per brangu kasdienio naudojimo pastatuose.

SIGINT

su tokio pat skersmens, varinės vielos, turi daug mažiau pasipriešinimo nei al.laidas,

tuo pačiu metu, vario's lydymosi taškas yra aukštas kaip al.

todėl manau, kad yra priežastis.nuoširdžiausi linkėjimai

Ahmed Osama rašė:

hi allkai kuriose šalyse, kodas sakydamas, kad Al.
naudojama viela požeminių kabelių, tačiau viduje pastato laidai turi būti variniaiTaigi aš prašau, kodėl, kas Diff.
tarp al.
Ir varinė viela?Ką aš žinau, kad al viela turi dia.
didesnis nei varinių laidų prie pat dabartinėsNorėčiau sužinoti, ką apie saugos ir senėjimo .. ir tt?thx visiems

Size dydis Cu beats Al kiekvieną dieną.Bet svoris svoris beats Al Cu.Thats why oro laidininkai Al-paprastai su plienine šerdimi, kad ji nėra ruožas pagal savo svorį, jos labai plastiškas.

Al problema yra ta, kad oxidises labai greitai, todėl sąnariai yra didelė problema.Net Al-Cu bendras, turi būti sukonfigūruotas, jei veikiami oro sąlygų, vario viela * * turi būti pateiktas žemiau Al * arba * vario druskų nuo korozijos bus valgyti į Al.

Aš priklauso namas, kuris aliuminio laidų.Tai galima maišyti varį ir kt dėl filialo grandinę, tačiau turite naudoti pilka antioksidantas pasta Cu-Al marrette jungtys, kad būtų išvengta gaisro pavojų.Marrette jungtys yra labai sunku rasti rinkoje dabar, todėl geriausia būtų išvengta aliuminio apskritai, nes ilgainiui turės atitikti vario kažkur!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back