varactor klausomos radijo dažnių Bandpass filtras

V

vimalagowri

Guest
Hi Iam projektavimo derinamosios Bandpass filtruokite varactor diodas jo dažnis yra 100MHz-400Mhz ir varactor čia yra programuojami jos talpa kinta, keičiant reversiniu įtampos galite u duoti man pagrindinė idėja apie tai .. ji nėra combline filtrą arba RF MEMS filtras tai tik pasyviųjų grandinės, kuri naudoja varactors Strojeniowy

Sveiki ... ką jums reikia tiksliai? Iš jūsų laiško neaišku, ar jūs turite suprasti, kaip varactor darbai (bet manau, žinote), arba, kaip naudoti varactor savo filtrą. Giuseppe

100-400 MHz, yra gana platus tuningas diapazonas varactor nurašymas. Jei darai kelių polių filtrą turite sąskaitą sukabinimo koeficientu visoje derinimo sritį. Q varactors skaidytis į mažesnes atvirkštinės įstrižinės (didesnis talpos). Galite peržiūrėti jį kaip beveik nekinta diskų serija su varactor talpą.

Varactor diodai skirti televizija VHF juosta III bus iš esmės tinka dažnių diapazone (pvz., NXP BB181), bet pasiekiami talpos santykis yra per mažas 01:04 dažnio kitimas, išskyrus problemas paminėjo RCinFLA. Tai reiškia, jūs tikriausiai reikia padalinti dažnių diapazone yra dviejose juostose, 100-200 ir 200-400 MHz dažnių juostose. Šiandienos plačiajuosčių varicap Tuner dažnai naudojant atskirus įtampos kontrolės kiekvieną su skaitmeniniu koregavimo charakteristika varicap. Galbūt Jūs norite suteikti panašią techniką, jei ketinate didesnis filtras našumą, o taip pat pagalvoti apie papildomas Q koregavimas.

thank u for ur reply.can u duoti jokių this.and grandinės Man reikia informacijos regading RF derinamų Bandpass filtruokite varactors

ačiū už UR atsakymą galite u duoti man bet grandinę, kuri melodijas net iki 100-175Mhz, naudojant varactors.and aš taip pat reikia informacijos apie RF derinamų Bandpass filtruokite varactors

Aš tik apie įprastas imtuvo dizainą, kuris yra baiscally klausomos stiprintuvai, o ne pasyvų grandines. Tikėtis (dabar sumažintas) dažnių diapazone reikalavimas, tu negali pasakyti bet numatytam filtras specifikacijos (pralaidumą, passband / stoppband silpninimas, dinaminį diapazoną).

Aš tik apie įprastas imtuvo dizainą, kuris yra baiscally klausomos stiprintuvai, o ne pasyvų grandines. Tikėtis (dabar sumažintas) dažnių diapazone reikalavimas, tu negali pasakyti bet numatytam filtras specifikacijos (pralaidumą, passband / stoppband silpninimas, dinaminį diapazoną).
passband yra 100-175Mhz

passband yra 100-175Mhz
Pagal savo ankstesnį apibūdinimą, tai derinimo sritį, o ne passband. Kita svarbi filtro parametrai yra dar nepasakytas. Beje, nepradėkite kelias temas apie tą pačią temą, kitaip administratoriai perduodant jas krepšio. Mano nuomone, cross-posting yra būdas apgauti vartotojus, kurie pasirengę jums padėti. Whem aš gauti apie perviršinio cross-posting, I'll stay away nuo atsakymo atitinkamas pareigas.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back