varactor diodas pavyzdį VCO dizainas

L

lkuzu

Guest
Aš naudokite AWR projektavimo mikrobangų generatorius.Klausimas yra, kaip aš galiu gauti s parametrus iš varactor diodas?Aš ieškojau google, bet gamintojai nesuteikia šios informacijos.Ar mes turime įvertinti varactor S parametrus save?Please help.

ačiū

įtampos talpos graph vertės turi būti inported.visada yra toks grafikas, kuris parodo santykį tarp įtampos ir capacitance.you tada turi nustatyti datafile įskaitant vertės įtampa pirmoje eilutėje ir talpos per sekundę.pavyzdžiui:

15,12.5,10,7,5.6,3,2,0 ------------------> įtampos vertės
0,2,3.15,5,6,8,10 -------------------------> talpos vertybės

Jūs žinote, kad yra darned geras klausimas.Jūs galite tapti modeliu kondensatorių lygiagrečiai su rezistorius, kai lygiagrečiai rezistorius yra pateikti Q = 2ΠfRpC.Tačiau tikrovė yra tokia, kad yra parasitics, ypač jei naudojate supakuotos varactor.Jūs greitai pastebėsite, kad į parasitics ir Q yra realūs apribojimai, jeigu Jūs bandote gauti platų derinimo sritį.

Jie tikriausiai negali pateikti Sparameters nes S parametrų matavimas neturi baudos pakankamai rezoliuciją tinkamai parodyti prietaiso Q. A varactor su Q 100 elgsis labai skirtingai nei varactor su Q 500, tačiau S11 atrodys labai panašūs (ne krašto diagramos).A Susitelkusius modelis gali užtikrinti geresnį prognozavimo grandinės efektyvumą.

Rich
Maguffin Mikrobangų LLC
www.MaguffinMicrowave.com

Max IKUZU
prašome šią nuorodą http://www.edaboard.com/viewtopic.php?t=89910&highlight = apie varactor diodas pavyzdį VCO dizainas, nors ji buvo susijusi ADS bet aš manau, ji galėtų būti taikoma AWR taip pat atsižvelgiant į bendruosius varactor Susitelkusius modelis

įtampos Vs.Talpa graph visada žemo dažnio, kai parasitics neturi įtakos.Kai veikia aukšto dažnio ypač mažos Įstrižinės įtampa C du Cap bus toli nuo žemo dažnio vienos.Jei apima induktyvumas į paketą gausite geresnius rezultatus.Dauguma gamintojų bent Philips MaCom Varicaps aš naudoju tai suteikti tokio pobūdžio informacijos

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back