varža ne dažniau

S

shshprsd

Guest
Aš esu projektuojant 2 GSPS dabartinė vairo DAC 130 nm technologija, kaip už specifikacija Noriu 50 dB SFDR net iki 666Mhz (33% mėginių ėmimo dažnis). Remiantis sfdr reikalavimas mes reikalaujame 1,6 M Ω produkcijos varža srovės šaltiniai (50 dB SFDR). Aš naudoju NMOS srovės šaltinio + cascode tranzistorius + jungiklis tranzistorius + cascode jungiklį. gerinti produkcijos varža dabartinių šaltinių. ši konfigūracija išaugo varža esant mažam dažniui tačiau aukšto dažnio varža yra vis dar maža. Aš plačiai sūpynės cascode dabartinės veidrodžiai gerinimo varža, bet visi šie būdai duoda gerų varža žemų dažnių. nėra kokiu nors būdu aš galiu gauti 1,6 M Ω išėjimo varža net iki 666Mhz?

nėra aišku, kaip reikalavimus 50dB SFDR spręsti 1.6MOhm iš varža. Tipiškos apkrovos didelės spartos dabartinis VPK - 50Ohm rezistorių. SFDR gali būti sumažintas Keičiant (produkcijos | | apkrova) varža priklausomai nuo amplitudės / kodas. Aš manau, kad reikia perskaičiuoti jums spec reikalavimus šiuo aspektu.

mūsų apkrova taip pat diferencinė 50 Ohm rezistorius, Skaičiuojant srovės šaltinio varža reikalavimas mes naudojame MATLAB modelį, atsižvelgiant į svarstant nesutapimą dabartinės šaltiniai, kurie įrengiami bendro centras. tačiau norint suprasti turime nuoroda mokslinių tyrimų popieriaus "SFDR pralaidumo apribojimas HIGH SPEED Didelė rezoliucija EINAMOJO VAIRO CMOS D / C keitikliai." Čia jis pasakoja apie išėjimo signalas priklauso nuo netiesiškumo įvestas išėjimo varža, ribojant išėjimo signalo dažnių juostos plotis. priklausomai nuo to, ne dabartinių šaltinių ir SFDR reikalavimas jis siūlo varža reikalinga, nes, Rimp = N * Rl * (1 +2 Q) / (4 * Q); todėl mūsų yra segmentuoti architektūra (4 +6), todėl nėra dabartinių šaltinių N = 15 255 = 270; Rl yra apkrovos rezistorius 50 omų. Q yra amplitudės santykis 2. Harmoniką iki pagrindinių komponentų. todėl, jei SFDR reikia yra 50 dB, K ateina būti 10 ^ -2,5 pateikimo šias vertybes aukščiau ekv suteikia Rimp = 1,060518 M omo. tačiau ši vertė taip pat nevažiuoju net iki 666 MHz, vis tik 7,5 * 10 ^ 5 omų.

lygtis Rimp apibrėžti varža vienos srovės šaltinio. Iš viso VPK išėjimo varža yra todėl Rimp / N = 1.06MOhm/270 = 3,9 kOhm. Ar jūs sutinkate?

Jūs negalite net pasiekti 3k išėjimo varža dydis yra 600 MHz, atsižvelgiant į įprastą nutekėjimo mazgas + PIN talpos.

Taip aš sutinku, kai visi dabartiniai šaltiniai yra pagrįsti nei varža gali siekti iki 3 K. tačiau visi šaltiniai būtų ne visą laiką, kad priklauso nuo kodo. Kai dokumentuose ji bus svarstoma, kad, kaip ne šaltinių vyksta didėja. srovė iš vieno srovės šaltinio bus padalinti tarp apkrovos rezistorius ir lygiagrečiai kartu kitų susijusių einamųjų šaltinių. tai yra mažinimas SFDR priežastis. Taigi, norint pasiekti aukštą lygiagrečiai varža dabartinių šaltinių compaired į srovės šaltinį. todėl ji privalo turėti didelės išėjimo varža vienu srovės šaltinio.

... Aš naudoju NMOS srovės šaltinio + cascode tranzistorius + jungiklis tranzistorius + cascode jungiklį. gerinti produkcijos varža dabartinių šaltinių. ši konfigūracija išaugo varža esant mažam dažniui tačiau aukšto dažnio varža yra vis dar maža. Aš plačiai sūpynės cascode dabartinės veidrodžiai gerinimo varža, bet visi šie būdai duoda gerų varža žemų dažnių. nėra kokiu nors būdu aš galiu gauti 1,6 M Ω išėjimo varža net iki 666Mhz?
Kaip kažkas nurodė turėtumėte sumažinti įmokas iš MOSFET kepurės, pamatyti, kas yra prisidėti labiausiai produkcijos filialas projektas būtų naudinga.

56_1300082809.jpg

Ar Jums pavyko padidinti Frezavimo aukštesnio dažnio? Galbūt Jūs norite pažvelgti į tai pažvelgti. Jie ką nors rūšies bootstrapping iš urmu, tačiau jie naudoja PVO prietaisai. W. Schofield, D. Mercer LS Onge ", 16b 400MS / ai VPK su

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back