Vandens maišytuvai

A

Abu Ammora

Guest
Noriu sukurti į siųstuvą Maišytuvas iki konvertuoti freq. iki 85 MHz naudojant vietos generatorius 75 MHz ir 300mV PP Taigi Kokio tipo maišytuvas i statyti, aš noriu įgyvendinti PCB sistema, ir siūlau, kad jį naudojant tranzistoriniai arba MOSFET, Ar tai įmanoma, Can anyone help me? Ačiū

Jūsų paprasčiausias variantas yra diodas žiedas maišytuvą. http://www.minicircuits.com/dg03-86.pdf ne, puslapio apačioje yra žemo lygio LO maišytuvai, galite naudoti. Būtinai atlikite su Bandpass filtrą, kad pasišalintų vaizdas į 65 MHz ir LO Jungties įvadas, esant 75 MHz maišytuvą. Tai geriausia daryti 6 dB yra padas tarp maišytuvo išėjimo ir filtras. Įdėkite 10 MHz signalo, jei pirkimo ir 75 MHz signalo LO įvesties ir gauti bent RF uosto produkcija. 10 MHz signalo turi būti 20 dB žemiau LO (30 MB), siekiant sumažinti netiesiškumo efffects.

U gali naudoti vieną tranzistorių maišytuvas yra labai lengva kurti naudojant BJT patinka khouly

[Quote = khouly] ir gali būti naudojamas vienas tranzistorius maišytuvas yra labai lengva kurti naudojant BJT patinka khouly [/quote] [size = 6] Ačiū, galite ir man duoti dalis Nr tokių tranzistorių [/size]

tai priklausys nuo UR dažnis 100 MHz, ir gali bandyti 3904, bet aš nesu tikras, give it a try khouly

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back