vamzdynų ADC per geometrinis programavimas

A

Anhtuan

Guest
kas nors žino apie dizaino vamzdynų ADC per geometrinis programavimas (I'm naudoti GP MATLAB), todėl ir turi turėti topologijos vamzdynų ADC nustatyti equation.anybody turi išsamiai kortelių apie tai?

gali būti taip referenves gali jums padėti ....

1.Išsamesnės informacijos ir lygtis ....

Projektavimas dujotiekio Analoginis skaitmeninis keitiklis per geometrinis programavimas
del Mar Hershenson, M.;
Automatizuoto projektavimo, 2002.ICCAD 2002.IEEE / ACM Tarptautinė konferencija
10-14 lapkritis 2002 puslapis (-iai): 317-324
Digital Object Identifier 10.1109/ICCAD.2002.1167553

Santrauka: Šiame straipsnyje mes pateikiame) metodas ADCs dizainas Analoginis skaitmeninis keitiklis (.Šis metodas apskaičiuoja ..... dydžių įvairių komponentų (tranzistoriai, kondensatoriai ir tt) iš anksto ADC topologija, kad projektavimo sąlygos yra įvykdytos

2.Digital technikomis, kurios pagerintų keitikliai duomenų tikslumą
Un-Ku Mėnulis; Temes, GC; Steensgaard, J.;
Ryšių žurnalas, IEEE
Tomas 37, numeris 10, spalis 1999 Puslapis (-ai): 136-143
Digital Object Identifier 10.1109/35.795604

Santrauka: Šiame straipsnyje pateikiama pamoka apžvalga kai kuriose anksčiau sukurti metodai, skirti pagerinti tikslumą ir tiesiškumas duomenų keitikliai (analoginiai skaitmenų ir skaitmeniniai-analoginiai), įvedant papildomas skaitmeninės grandinės, kuri kalibruoja, c. ... .

Galima rasti šiuos (skaičius šioje diskusijų lentoje gali būti IEEE kortelių ir kt forumas )..... jei ne .... ir jei ir reikalauja, kad ... gali rašyti ....

gd sėkmės ...
sankudey

Aš negaliu jų rasti! Ar galite duoti man šaltinis arba atsiųskite juos man?ačiū labai!

Sveiki,
Aš nusiųsite juos į šių diskusijų .... ir gali juos rasti šių nuorodų .....

http://www.edaboard.com/viewtopic.php?p=591513 # 591513

http://www.edaboard.com/viewtopic.php?p=591511 # 591511Tikiuosi, kad tai padėtų U. ...

gd sėkmės ....

sankudey

Sveiki,
Iguess tai taip pat padės u. ...http://www.maxim-ic.com/appnotes.cfm/appnote_number/1023

gd sėkmės ...
sankudey

Kas yra geometrinis programavimas ..?

Kaip tai susiję su Konvejerinio ADC ...?

Aš niekada žinoma apie konkretų algoritmą, tačiau neturėjo problemų su projektavimo Konvejerinio ADCs.^ ^

Ar jūs galbūt man dizainas reikšmė geometrinis programavimas analogas?

Hi ee484,
Geometrinis programavimo požiūris į matematinį nagrinėjami algoritmai daryti / imituoti kažką.Galiu pasakyti kažkoks skaičiaus analizė; bet ne visai tas pats.Dizaino atžvilgiu analoginių pat su ne visiškai aišku, man taip pat.Bet aktualumas yra tokia, skaitmeninės sistemos, jei parašyti C kodą ar VHDL / Verilog kodą, taip pat nurodant algoritmas, likusi dalis yra padaryta priemonė.Tai įmanoma tik kaip poilsis gali būti delat su matematika.Analoginių dizainas tai gali atrodyti keistai, bet viskas yra dar kaip verilog-ir tt, kai elgesio modeliavimas bus baigtas.Dabar jie bus arčiau savo dizainą (asmuo), jei modelings ir argumentai yra atliktas teisingai.

Kiek aš žinau, yra tai, kad geometrinis programavimas / verilog-galite travell iš viršaus hierarchija (sistemos lygmuo) prie bloko lygiu su kiekvienu duomenys spec, kurioje lengviau dizaineris.Jis turi dar vieną beutiful punktas.Sistemos lygmeniu modeliavimo metu yra tikrai didelis.Taigi šių sutaupyti daug.Poilsio galima rasti, galbūt, šių dokumentų ir iš tų, kurie tiesiogiai dirbo šioje srityje.

sankudey

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back