Vamzdynų ADC dizainas

B

blizgesys

Guest
Labas

I'm projektavimo 8-bit ADC vamzdynas ir naudojant sulankstyti cascode dizainas stiprintuvas.Can someone tell me teisingas metodas dydis stiprintuvas ar interneto svetainė, kurioje pasakojama šį metodą.Aš kažkaip dydžio mano stiprintuvo, bet prieaugis buvo labai mažai.Pat gali kas nors pasakyti, kaip aš galiu padidinti OTA pelnas?

Thanks for help!

Sheen

Turėtumėte įsitikinti, kad jūsų pelnas klaidą Opamp yra mažesnis kaip 1 / 2 LSB arba 1 LSB maximum.Taigi ir 8 bitų įrenginys turėtumėte atleast yra 60 dB už vairo.Na, dydžio tranzistorių, galima rasti bet pagrindinės knygos.Gauta Allen Holberg už tai.Tai padės

pirma bandyti gauti Gain, UGB SR kinda Specifikacijos nuo UR pagrindinio topologijos ..
Pavyzdžiui, jei UR naudojant 1-true-bit/stage..ur gauti klaida ir išspręsti klaida SHD aplink 1/4th 1 / 2 ^ 7 ..
ur gauti klaida sukurs Pelnas iš spec Opamp o UR ginčų klaida spec sukurs UR UGB spec ..
dabar nustatyti ur įkelti dangtelis .. ir dabar galima gauti pirkimo tranzistorius GM iki CL * UGB .. dabar jei UR vdsat yra 100mV .. u can Vidutinis UR dabartinės 0,5 (vdsat * GM) ..
forget labai paprasta: spoko:

Tai yra gerai.Pamiršau paminėti apie sureguliavimo spec

kurios rūšies pelnas etapas kostiumas vamzdyno?kai vadovėlis naudokite dangtelį masyvas tapti D / etapas

Na, Cap matrica gali būti naudojama Piple D? Dalis.Tiesą sakant, jūs galite daryti viską, ką naudojant vieną S / H grandinės Jei 1 arba 1,5 žingsnio rezoliuciją, kiekviename etape

Dėl dujotiekio 8bit ADC
Gal mėginys Freq yra> 140MHz
Ir jums reikia naudoti paprastą dviejų etapų Opamp ir pelnas> 70dB

Nesu tikras, ar norite naudoti 2 etapas stiprintuvas laikrodžio dažnis 140 MHz.Tai taip pat didelis.Jums reikės stiprintuvo, kuris apie 400 MHz GBW greitai išspręsti., 8 bitų programas, galite dirbti su pelno apie 60 dB amplifier.Tad Diferencialinė teleskopinis cascode

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back