vamzdynų ADC dizainas

C

carlyou

Guest
Jei aš noriu sukurti 12bit, 65 arba 80MHz vamzdynas ADC, kaip galima gauti įvairių modulių "parametrai, kaip antai ėminio rezoliucijos OTA gauti, ir tt, kurie gali man duoti patarimus arba įvesti tam tikrus dokumentus?Dėl tam tikrų priežasčių, aš turiu naudoti hspice langų imituoti mano dizaino ir turėti tik TSMC ,35 level49 pavyzdį, tai pakankamai pasiekti savo tikslą?Thanks very much.
Laucinieks

Manau, tai įmanoma, kad atitiktų reikalavimus, kuriuos ir reikia projektuojant ADC.ir gali gauti daug duomenų lapas iš ti.com (Texas Instruments svetainę) ir maxim.com ir ir gali gauti daug dizainas ir medžiagos, IEEE (kietojo kūno grandinių) žurnalus apie ur darbą.

"Jei aš noriu sukurti 12bit, 65 arba 80MHz vamzdynas ADC, kaip galima gauti įvairių modulių" parametrai, kaip antai ėminio rezoliucijos OTA gauti, ir tt, kurie gali man duoti patarimus arba įvesti tam tikrus dokumentus? Dėl tam tikrų priežasčių, aš turiu naudoti hspice langų imituoti mano dizaino ir turėti tik TSMC ,35 level49 pavyzdį, tai pakankamai pasiekti savo tikslą? Labai ačiū.
Laucinieks "

Labas

Kadangi jūsų tikslinė 12bit, 65-80MHz vamzdynas ADC .. kad per pirmąjį nuspręsti, kas bus specifikacijos subrangos blokų (ty Opamp, comparator, S & H, MDAC, įtampos
ir tt)

klaidos tolerancijos 1-ojo etapo 1 / 4096 v (jei jūsų FSV = 1V), todėl jums reikia daugiau nei 80dB atvirojo kontūro pelnas.

here i am pritvirtinti vieną pdf failą pasirengęs nuoroda.

bye ...
Atsiprašome, bet jums reikia prisijungti, kad galėtumėte peržiūrėti šį priedą

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back